Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tereza ve vězení pláče a nespí. Dozorkyně si pro ni připravily překvapení

Autor: DH - 
16. dubna 2019
05:01

Z Pákistánu do České republiky opět doputovaly zprávy o tom, jak se ve zdejším vězení daří české pašeračce Tereze Hlůškové (22). S blížícími se Velikonocemi je prý její stav horší a horší.

Za pět dnů bude „slavit“ pomyslný milník. Pašeračka a česká občanka Tereza Hlůšková si v pákistánském vězení odkroutí první měsíc ze svého celkového počtu sto čtyř měsíců. Jak se jí ale za mřížemi daří?

„Tereza nespala. Byla celou noc vzhůru. Byla zničená,“ uvedla pro zdroj Blesku její spoluvězeňkyně. Její trápení se prý pojí s tradičním křesťanským svátkem. „Blíží se Velikonoce a ona je ve vězení a pláče. Chybí jí její rodina,“ tvrdí žena z prostředí věznice. Češce se prý pokoušejí zvednout náladu dokonce i zdejší dozorkyně.

Podle zdroje Blesku se místní zaměstnanci rozhodli udělat rodačce z Uherského Hradiště radost novým ošacením. „Dozorkyně darovaly Tereze překrásné pákistánské šaty, které si na Velikonoce může obléknout,“ uvedla pro Blesk žena. To ale není vše. Podle její spoluvězeňkyně si pro ni místní zaměstnanci přichystali na Velikonoční pondělí překvapení. Zatím však není jasné, o co se jedná.

Hlůšková sedí v pákistánském vězení od 20. března letošního roku, kam ji zdejší soud poslal na osm let a osm měsíců za pašování devíti kilogramů heroinu. Proti trestu se ona i státní zástupce odvolali.

hasan evina ( 19. dubna 2019 04:04 )

Deratizater, tí feťáci museli byť trosky vymetené odjakživa, keď s drogami vôbec začali...A ty z tohto obvinuješ druhých ??? No tak ty máš fakt dosť

hasan evina ( 19. dubna 2019 03:49 )

Muscula ty si myslíš, že feťákom záleží na tom, od koho to majú?

kdoasi ( 17. dubna 2019 10:47 )

Dost se divím, že je ta pašerácká šlápota stále v rubrice "krimi" a ne "celebrity"....co vy pleskačský presstituti??

cotoje ( 16. dubna 2019 23:23 )

Na spaní má čas 9 let ještě se až přespí

vemenozmojistary ( 16. dubna 2019 22:38 )

Dozorkyně jí daly vibrátor na dvě plochý baterie 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání