Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza v drsném vězení: S 55 ženami na cele se modlí, spoluvězeňkyně ji učí, žádné návštěvy

Aktualizováno -
1. dubna 2019
06:35
Autor: ital - 
31. března 2019
19:00

Za pašování drog téměř devět let v kriminále! Takový verdikt vynesl nad pašeračkou Terezou (22) před několika dny pákistánský soud. Češku to pochopitelně zdrtilo, ze soudní síně odcházela v slzách a poté odmítala i jídlo. Teď se však zdá, že už je na tom lépe. Důvěryhodný zdroj Blesku popsal, jakým způsobem tráví chvíle za zdmi vězení.

Když si poprvé vyslechla Tereza Hlůšková svůj verdikt, byla naprosto zdrcená. Přestala jíst a nekomunikovala se svým okolím. Podle slov našeho důvěryhodného zdroje na tom ale už zřejmě začíná být lépe. „Dozorce ve vězení mi řekl, že Tereza už jí normálně. Nemá sice ráda pákistánské jídlo, ale jíst musí. Ostatní vězeňkyně ji učí urdštinu. Některé její kamarádky s ní dokonce chodí na procházky,“ popsal pákistánský novinář Alí Aršád.

Tereza je na cele s 35-55 dívkami, prý s nimi ale nemá žádný problém. „Nejvíce času tráví Tereza čtením knížek. S ostatními ženami ve vězení vychází dobře a rovněž dozorci si chválili její chování,“ dodal zdroj, podle něhož se Tereza také dala na víru a ve vězení se modlí. Na otázku, zda podle islámu, odpověděl: „To ne, ale studuje nějaké islámské knížky.“

Právník, který ji obhajoval, na ni teď zřejmě zanevřel. Možná se dozvěděl, že ho chce Tereza vyměnit za opravdové eso v oboru, Naveeda Khana. Jenže ten chtěl po české pašeračce nejdříve finanční záruky a pak by se až jejího případu ujal. Ze slov pákistánského zpravodajce však vyplývá, že se nejspíš ještě nedohodli. „Dozorce mi řekl, že ji dosud ještě nenavštívil nikdo ve vztahu k jejímu případu. Když si vzpomene na svou rodinu, rozpláče se,“ doplnil Aršád.

Krampusak ( 2. dubna 2019 04:06 )

Můžou se tam lízat navzájem

abil ( 1. dubna 2019 18:19 )

Celou dobu chodila k soudu jako hvezda na udileni Oskaru, tak ted po roce vidi, jak vypada opravdove vezeni.

xcarodejka ( 1. dubna 2019 17:00 )

Někdy: s vejškou nebo bez ní nemusí být v reálu velký rozdíl. Jen to chce mít aspoň průměrné IQ a nějaký ten charakter. Téhle vlezlo do hlavy, že svět je celý jen taková šaškárna, a lumpárny většinou procházejí. Měla snad drogového bosse. Jiná by se bála, nechala tam heroin a mazala co nejrychleji pryč od toho. Jiná si zahrála na hvězdu, a tak se poučila.

KontraZeman ( 1. dubna 2019 12:14 )

Fujtajxl, jsem po obědě 😂

bizan ( 1. dubna 2019 12:13 )

Dolejzáš, co? No vy dva jste se sešli...fuj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání