Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tereza hnije v kriminále, Simona riskuje s muži v Miami: Orgie, alkohol a hýžďové tance při jízdě na motorce

Aktualizováno -
2. dubna 2019
11:23
Autor: chal - 
29. března 2019
14:33

Tereza za Terezu, kus za kus. Simona H. (24), bývalá nejlepší kamarádka pašeračky Terezy (22), už má za uvězněnou přítelkyni náhradu. Shodou okolností se její nová souputnice jmenuje také Tereza a také pochází z Uherského Hradiště. Simona H. si s Terezou číslo 2 užívá na večírcích v americkém Miami, zatímco Tereza-originál sedí v pákistánském vězení.

Přátelství Simony a Terezy skončilo v lednu loňského roku, když mladší z dívek zatkli pákistánští celníci na letišti v Láhauru a obvinili ji z pašování heroinu. Simona jen pár dní po kamarádčině uvěznění Blesku poskytla exkluzivní rozhovor, ve kterém mluvila poměrně rozporuplně.

„Je to moje srdíčko, pošlu jí peníze,“ tvrdila bezprostředně po zatčení Simona. Jenže v rozhovoru, který poskytla Blesku necelý týden od tohoto vyjádření, úplně otočila. „Už se jí neozvu. Pokud se ozve ona, tak jí odpovím. Ale to, co se stalo, zatížilo celou mou rodinu,“ řekla. V květnu pak Tereza Blesku napsala dopis, ve kterém Simoně věnovala celé dvě strany a naznačila, že za její zatčení může právě její bývalá kamarádka.

Těžko říct, jak moc Terezino neštěstí zatížilo Simoninu rodinu, podle jejího účtu na sociálních sítích to ale ji samou zas tak moc nezasáhlo. Simona bezstarostně létá po světě a tráví čas v luxusních destinacích, jako jsou třeba Dubaj nebo Ibiza.

Na konci března vyrazila za oceán do Spojených států. A neletěla sama, vzala s sebou blonďatou Terezu z Uherského Hradiště. Simona má zkrátka dost specifický vkus ve výběru kamarádek.

Simona s novou Terezou zakotvila na Floridě v Miami a podle jejich účtů na sociálních sítích si pobyt pořádně užívají. Přes den opalování na pláži, pak večírek s neznámými muži v bytě, další den výlet na party lodi, kde Simona osahává vše, co vrhá stín… Děvčata zkrátka dělají všechno pro to, aby se nenudila.

Je jasné, že alkohol teče proudem a dvě mladé blondýnky na zkušené jsou centrem pozornosti místních mladíků, kteří se kolem nich točí. Chlapci je dokonce berou na vyjížďky nočními ulicemi. Holky nemají zábrany, zejména Simona se nebojí riskovat. Při jízdě na motorce se klidně zvedne a ve žlutých svítivých trenýrkách za jízdy twerkuje. 

Z příspěvků není jasná jedna věc. Totiž jestli jsou dívky v USA pracovně, například za modelingem, nebo jen na dovolené. Ať tak či tak, vypadá to na jeden velký mejdan. 

babickavenus ( 30. září 2019 11:49 )

Fido2....správně, je to komodita, jako každá jiná.A ten kdo prostě nechce, tak to nezobne, ani kdyby to rozdávali zadarmo. Naivní si myslet, že zadržených pár kilo, u Terezy, nějak mohlo ovlivnit drogový trh. Trh,který se pořádně rozjel, příchodem vojáků USA do Afganistánu.

inocenta ( 4. června 2019 12:00 )

Jsou stejně upravené, a tak jsou si podobné. Druhá kategorie, zcela určitě.

prazanda11 ( 4. dubna 2019 16:22 )

Jsem k u r r v a, no a co?

joldh ( 2. dubna 2019 20:44 )

A já si zase myslím, že prazanda 1 je zkažený přiblblý spratek. Co ale vím, že není z Prahy nebo minimálně v Praze je velmi krátce! Věřte mi, jsem vidlák, který v Praze vyrostl a už děda s babičkou byli pražáci. Já ne, já jsem buran. Ale pražskou mentalitu důvěrně znám.

mattoni ( 2. dubna 2019 20:16 )

Já si myslím že prazanda1 je prachobycejna stará krava která sedí někde v kanclu roztahuje nohy šéfovi aby dostala prémie a tady si hraje na bůhví co.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání