Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zdrcená pašeračka Tereza dva dny nejí a jen pláče: Drží hladovku?

Autor: DH - 
24. března 2019
05:00

Tereza už několik dní rozdýchává tvrdý rozsudek, který nad ní vynesl pákistánský soud. Před veřejností své emoce už těžko krotila poté, co si vyslechla, že v místní drsné base stráví osm let a osm měsíců. Propukla v pláč a zhroutila se. V současnosti na tom není lépe. Blonďatá Češka nejí a nekomunikuje.

Čtyři dny uběhly od chvíle, kdy nepravomocně odsouzená česká pašeračka Tereza Hlůšková odcházela od soudu se slzami v očích. „Co jsem udělala,“ vzlykala, když ji eskorta vedla do auta. V tu chvíli se jí zhroutil celý svět. V nové cele věznice Koh Lakhpat v Láhauru pak celá deprese vykulminovala.

Redakce Blesku se snažila zjistit, co přesně se nyní s Češkou děje. Dostala však šokující odpověď. Mladá blondýnka podle našich zdrojů od chvíle, kdy se vrátila do vězení, vůbec nejí. Hladovku prý drží dva dny. Pracovníci basy tvrdí, že je zlomená.

„Nemluví ani se svými spoluvězeňkyněmi,“ nechal se slyšet zdroj z Pákistánu. Pro Terezu přitom byly ostatní ženy z místního drsného vězení vždy především oporou. I teď se ji sice prý snaží motivovat, aby se nedala, ale jejich snahy jsou marné. Odmítá s nimi komunikovat. Podle informací Blesku strávila Tereza poslední dva dny ustavičným pláčem.

Češku nepravomocně odsoudil pákistánský soud k osmi letům a osmi měsícům vězení poté, co ji na začátku minulého roku zadrželi místní celníci na letišti v Láhauru s 9 kilogramy heroinu zašitými v jejím hnědém cestovním kufru. Tereza i státní zástupce se mohou proti rozsudku ještě odvolat. Žalobce už prohlásil, že to chce udělat, aby Češka dostala vyšší trest.

mr.remy ( 26. března 2019 08:52 )

Terko, jsi mladá silná holka...to zvládneš. Ber to jako životní lekci. Stanov si v base nějaký cíl a jdi za ním...třeba začni cvičit a zkus udělat 100 kliků najednou, nebo něco. Ve 30 jsi doma, o mnoho zkušenější...svůj příběh prodáš médiím, filmu, napíšeš o tom všem knížku a budeš za vodou. Navíc, když se svým příběhem budeš dobře zacházet, můžeš ochránit v budoucnu spoustu mladých holek, aby neudělaly stejnou blbost, jako ty. Bude to drsný, ale život nekončí. Držím palce!

Profesor ( 25. března 2019 17:14 )

Jó náš kňýže Khárl atd. má s ní soucit. Sám také přišel k majetku tak nějak podivně (lex Schwa….) a prý dal soudkyni tringelt Tak se jeho soucitu nedivím, neb jak vrána k vráně sedá tak bližní bližního si hledá. Pokud ji tam byl ten fet bez jejího vědomí, tak by se ji pomoc mělo, pokud pašoval za peníze, tak je to holt riziko podnikání. Mně spíše leží na srdci ten náš kamioňák ( a teď prý další) co bručí ve francouzskej báni za "pašování" migrantů. Tady by naše diplomacie měl nastoupit a to včetně odvetných opatření

beztedoprdele ( 25. března 2019 07:24 )

Chudinka,ona neji,v létě až se oblékne do plavek a bude ležet u vězeňského bazénu,tak to nikomu vadit nebude, že trochu zhubla,blbka hraje na city, blondýna ale odbarvená.

nemamradods ( 24. března 2019 21:06 )

Představovala si,že touto dobou již bude v některém českém fitku shazovat kila co nabrala ve vazbě.Fitko padlo tak shazuje tím,že nežere.Měla si uvědomit co ji čeká když pašuje a bude chycena.Ta senokřupka si myslela,že všichni celníci před ní padnou na *** a ještě ji zasalutují a podrží dveře od letadla.Ze srdce ji přeji aby si ten kriminál vychutnala až do dna.

Zdenek Stipsky ( 24. března 2019 20:58 )

S odvolanim bych to neriskoval,byl bych rad,ze jsem dostal jen 8 let.Ona je snad uplne vymaatena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání