Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Neštěstí Terezy (22) v Pákistánu: Na celu jí dali ostřílenou kriminálnici!

Autor: chal - 
4. února 2019
05:02

Soud s Terezou H. (22), u kterého se rozhoduje o její vině v případu pašování heroinu, trvá už rok. Obviněná Češka za tu dobu ve vazební věznici potkala desítky vězeňkyň a s řadou z nich alespoň chvíli sdílela celu. Nyní si musí zvykat na novou spolubydlící. Je jí starší Indka, kterou soudí také kvůli drogám. Tereza ale doufá, že s kriminálnicí nebude muset bydlet dlouho, soudce jí totiž slíbil brzký konec soudu...

Tereza se po více než roce v pákistánském vězení dožaduje co nejrychlejšího ukončení soudního procesu. Cítí se nevinná a nechápe, proč trvá proces tak dlouho. Soudce, který má její případ na starost, už několikrát poprosila, aby si v rozhodování pospíšil. Její přání se podle všeho splní, soudce totiž v sobotu slíbil, že verdikt padne do konce února!

Dobrá zpráva Terezu rozveselila, ze sobotního líčení odcházela se širokým úsměvem. To je veliká změna oproti minulé středě, kdy se po stání zhroutila a cestou do věznice jen zoufale plakala.

Podle uznávaného psychiatra Jana Cimického má Tereza jedinou šanci, jak se z pobytu za mřížemi nezbláznit – upnout se k propuštění, přemýšlet, co bude dělat na svobodě. Na jiné myšlenky Terezu také určitě mohou přivést ostatní vězeňkyně, se kterými je zadržená Češka v každodenním kontaktu.

Tereza v prosinci napsala Blesku dopis, ve kterém se ke vztahům za mřížemi vyjádřila. „Ve vězení je pár žen a dětí, po kterých se mi bude stýskat. Přáteli bych je ale nenazývala,“ řekla. V té době celu sdílela se ženou z Nigérie, se kterou prý vycházela dobře. To se ale změnilo. Tereza totiž za novou spolubydlící dostala ostřílenou kriminálnici!

Podle novináře Alí Aršáda, pákistánského zdroje Blesku, jde o postarší Indku. „Soudí ji za drogovou kriminalitu stejně jako Terezu,“ vysvětluje Aršád s tím, že zatím neví, jak si mladinká Češka s více než 45letou kriminálnicí rozumí. Alespoň jedno společné téma k hovoru ale ženy mají.

Dobrý vztah má Tereza překvapivě i s jednou členkou ozbrojené eskorty, která ji převáží z vězení k soudu a nazpátek. Pár dní před Vánoci ji mladá muslimka překvapila dárkem! „Javeria dala Tereze k Vánocům nové náušnice. Tereza jí děkovala a byla moc šťastná,“ sdělil Blesku zdroj z Pákistánu. Policistka prý obviněnou Češku obdarovala, protože jí je zkrátka sympatická.

Celníci zatkli Terezu minulý rok 10. ledna a obvinili ji z pašování heroinu. Těžce návykového opiátu měla totiž Češka ve dvojitém dně kufru téměř devět kilogramů. Pokud ji soud uzná vinnou, hrozí jí až deset let vězení.

Video  Tereza na Štědrý den  - Blesk.cz/ Dunya News
Video se připravuje ...

kuropatka ( 5. února 2019 19:08 )

Aspoň se holka přiučí

beztedoprdele ( 5. února 2019 12:51 )

Mudr. Cimický po napsání toho blábolu si myslím, že by psychiatra potřeboval sám.

beztedoprdele ( 5. února 2019 12:47 )

Moc se mi líbí váš příspěvek.

beztedoprdele ( 5. února 2019 07:38 )

Ona to musí mít v hlavě vypatlané, jinak to není ani možné,ona si neuvědomuje co vlastně provedla a co ji hrozí,ona si myslí že je na dovolené, brýle, nalakované nehty a myslí si že je na dovolené a vše skončí a pojede domů,20roků na tvrdo, každému co mu patří.

beztedoprdele ( 5. února 2019 07:30 )

Aspoň se děvčica přiuči,co ještě neumí, není to na škodu,v kriminále musí být ostřílená,holt co chtěla to má, řádně pracovat se ji nechtělo, teď sklízí co zasela.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání