Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boss, šofér, pašeračka, vařič: Kdo je kdo v Terezině drogovém gangu

Autor: dce - 
25. ledna 2019
05:00

Uplynul již více jak rok od zadržení Češky Terezy H. (22) v Pákistánu. Místní autority ji podezřívají, že pašovala ze země 9 kilo heroinu, které našli celníci v jejím kufru. U soudu se nyní objevil nový podezřelý - jmenovaný muž měl být Tereziným šoférem. Kdo všechno má v pašování vlastně prsty?

Terezu zadrželi celníci na letišti v Láhauru 10. ledna 2018. V kufru u ní našli 9 kilo heroinu, o kterém tvrdila, že jí ho někdo podstrčil. Od té doby čeká ve vězení na rozsudek soudu, který se táhne takříkajíc jako žvýkačka.

Mladá Češka je aspoň jednou týdně předvolána, často je ale jednání odročeno bez sebemenšího posunu. Vystřídala již několik soudců, kteří slibovali brzký konec procesu, naposledy měl být rozsudek znám do konce ledna. Ale opět to vypadá, že to tak nebude.

U posledního soudu ve středu byli ale jmenováni další dva muži, kteří mají být v případu zapleteni. Aftab Anwer Bhatti a Kiyal Wali - první zmíněný měl Terezu v osudný den zatčení odvézt na letiště, druhý z nich měl údajně zajistit drogy.

V případu byli již dříve zmíněni jiní dva muži - Shoaib Hafeez Khan, který Terezu ubytoval v pronajatém domě, a T. T. Tariq, boss celého domnělého gangu. Kromě Shoaiba, který se několikrát i objevil u soudu, jsou zbylí podezřelí na útěku. Místní autority zajímá ještě muž jménem Harún Afridi, který je rovněž na útěku před spravedlností.

la.ma ( 25. ledna 2019 18:04 )

xxxx large, nadměrná velikost = nadměrná blbost prostitutce TH, intimní kamarádce pakistánského zločince VYKÁ ? jaká šla /šla pka/, takový potkala, ještě že šla na potrat a nerozmnožila se

vendik3 ( 25. ledna 2019 10:20 )

Ty její pakošští manažeři samej šikovnej chlapec s nevinným kukučem 😂

sacred10 ( 25. ledna 2019 09:53 )

Terezo,takhle si podělat život a ještě napráskat drogové bosse.Jsi fakt blázen,když si myslíš,že se odtud dostaneš!

Mrdka ( 25. ledna 2019 09:42 )

Konečně článek o Terezce. Už jsem myslel, že se na ni zapomělo.

kukuku ( 25. ledna 2019 09:16 )

Zatím funguje stav, že všichni musí mít názory v souladu s vysíláním Václava Moravce. Pokud volí mimo Prahu jinak, jsou nedostatečně vzdělaní, omámení koblihami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání