Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Každým dnem je to horší a horší, říká ztrápená Tereza. Nerozveselily ji ani dopisy od tatínka

Autor: shp - 
19. ledna 2019
15:39

Trápení Češky Terezy H. (22), která je v Pákistánu obviněná z pašování drog, jen tak nekončí. Sobotní soud byl opět odložen, protože státní zástupce nepředložil všechny potřebné dokumenty. Zoufalá žena v síni marně naříkala, jak jí chybí rodina a že si nepřeje nic jiného než návrat do vlasti.

Tereza naléhala na soudce a prosila ho, aby v jejím případě vynesl rozsudek co nejdříve. „Prosím, rozhodněte o mém případu co nejdřív. Už to trvá déle než rok. Chybí mi moje rodina. Chci zpátky do své země,“ žadonila.

Soudce Šahzád Raza, který má její případ na starost a je znám jako „kat křesťanů“, jí odvětil, že její případ uzavře, až vyslechne posledního svědka. Tereza poté podepsala svoji poslední verzi výpovědi a sklesle odešla ze síně.

Ani dopisy od tatínka jí nezvedly náladu

Podle informací Blesku z Láhauru se krajanka po soudu setkala se zástupcem českého konzulátu. Ten jí předal dopisy od tatínka. Ani ony ji ale nerozveselily. Po celou dobu vypadala smutně, ztrhaně a velmi unaveně.

Každým dnem je to horší a horší,“ řekla a poté mezi zuby procedila: „Nový rok pro mě nezačal vůbec dobře.“ Tereza byla loni v lednu na pákistánském letišti zadržena s devíti kilogramy heroinu. Za pašování drog jí hrozí až 10 let vězení. Další stání s Češkou je naplánováno na 23. ledna.

Video  Tereza na Štědrý den  - Blesk.cz/ Dunya News
Video se připravuje ...

dietr ( 20. ledna 2019 12:16 )

Jmenuje se Tereza, orgány má z železa, za nabídnutý bakšiš, přiveze vám hašiš, nikoho však nezajímá, tato dívka nevinná.

beztedoprdele ( 20. ledna 2019 11:33 )

Moc se mi líbí váš komentář,dlouho jsem se tak nezasmála.Dík.

beztedoprdele ( 20. ledna 2019 11:26 )

Vždyť si o to koledovala,tak co chce, ať tam třeba i chcípne,pro ni byly důležité jen peníze,kolik by bylo zmařeno lidských životů ji nezajímalo,tak ať neotravuje a blesk ať s těma zprávama o ní už dá taky pokoj,ta blbka už nikoho nezajímá.

w.mojko ( 20. ledna 2019 11:14 )

teda, osobne v tom rozdiel nevidím..ku.va ako ku.va

w.mojko ( 20. ledna 2019 11:10 )

Neboj sa, dievčatko, po desiatich rokoch si na väzenie zvykneš...niet ťa čo ľutovať, zločinci za mreže patria. A pašovať drogy je zločin. Pekná tvárička a prázdna hlava ťa neospravedlňujú

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání