Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tereza není ve vězení za chudinku: Kdo zásobuje českou pašeračku dary?

Autor: chal - 
26. března 2019
06:00

Česká pašeračka Tereza v Pákistánu nevyfasovala jen trest odnětí svobody, ale také řadu darů. Mladá Češka si v uplynulém roce získala mnoho fanoušků mezi tamními obyvateli, kteří jí svou náklonnost dávali často najevo. Tereza tak od svých fanoušků a přátel dostala například náušnice, kosmetiku ale i několikery šaty. Díky spřízněným duším tak údajná pašeračka na veřejnosti téměř vždy vystupovala upravená a v čistém oblečení.

Terezina garderoba se za dobu, kterou strávila ve vězení, pěkně rozrostla. Obviněná Češka k soudu většinou chodila v nových šatech nebo s novým šátkem, navíc skoro vždy perfektně upravená. Nad tímto faktem veřejnost často kroutila hlavou. Jak ale zjistil pákistánský zdroj Blesku Alí Aršád, Tereza se mohla fintit hlavně díky pomoci samotných Pákistánců.

Obviněná Češka si v muslimské zemi získala řadu fanoušků a přátel, kteří ji zásobují dary. „Dozorci mi prozradili, že Tereza dostala od svého právníka Asghara Dogara tři šátky. Dozorkyně Bhusra Šahzádí jí zase darovala dvoje šaty. Jsou solidární,“ vysvětlil Blesku Alí Aršád.

Bhusra se tak zařadila po bok další policistky Javirii, která Tereze dala jako vánoční dárek krásné náušnice. Mladá policistka tehdy svůj krok Aršádovi vysvětlila tím, že jí je Tereza zkrátka sympatická.

Stranou samozřejmě nemohl zůstat ani právník Shoiab Nazi, který byl v soudní síni přítomen na mnoha jednáních a po Tereze žebral pozornost. Shoiab Češku sice nezastupoval, ale pravidelně ji žádal o ruku a často ji chodil k soudu podporovat. Podle Alího Aršáda dal láskychtivý advokát Tereze řadu darů, mimo jiné dvoje šaty, které jeho múza pak nosila k soudu.

„Řekl mi, že jí dal také kompletní sadu líčidel a depilační krém,“ objasnil Blesku pákistánský novinář, jak mohla Tereza chodit k soudu dokonale nalíčená, i když ve vězení Kot Lakhpat neměla k dispozici ani vložky. Ani o ty ale už několik měsíců nemá díky pomoci svého advokáta nouzi.

zamlzena ( 28. března 2019 09:13 )

Hloupé. Rukama můžou dělat i kulturní a inteligentní jedinci, například Leonardo da Vinci.

la.ma ( 26. března 2019 21:20 )

hlavně je chudinka nemocná, dg. "bájná lhavost" má se blbě, proto snívá o tom, jak by bylo skvělý být krásná a bohatá, a píše sem ty vymyšlený pindy

KontraZeman ( 26. března 2019 20:57 )

To musí mít rodiče radost, jak ses povedla. Co si nevy.ukáš, to nemáš, prostě “společnice” a prý se tomu říká podnikání. Proto ty hodiny vysedávání přes den na bulváru a tiché novi

la.ma ( 26. března 2019 18:00 )

Zase vás tu žere závist? A to vám ještě prozradím, že bratranec Pražandy byl na Měsíci s Apollem a přivezl jí měsíční kámen do prstýnku, heč! A abyste závistí pukli, řeknu vám, proč tu není její fotka? Ona je tak hvězdně krásná, že všechny foťáky z ní oslepnou. I na fotce v pasu musí mít kreslený portrét...vymaloval jí to tam pan Picasso.

Pohybovenadany ( 26. března 2019 17:41 )

 Ty vložky....potřebuje je nebo né ? Potřebuji adresu kam je zaslat . Děkuji .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání