Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemřel známý český hudebník Michael Ř. (†26): Spáchal sebevraždu

Autor: dce - 
22. listopadu 2018
10:32

Smutná zpráva zaskočila před pár dny českou hudební scénu. Talentovaný producent Michael Ř. (†26) spáchal podle známých minulý týden sebevraždu. Jeho přátelé i fanoušci nad ztrátou hudebníka smutní na sociálních sítích.

Ještě 14. listopadu pozdě odpoledne Michael přidal na svůj Facebook novou skladbu s názvem Balkan Love. Takřka letní track nijak nenaznačuje, že by jeho autor měl druhý den zemřít. To se ale bohužel stalo.

Podle jeho známých Michael spáchal 15. listopadu sebevraždu. Jeho náhlá smrt všechny zaskočila a nikdo nechápe, co ho k takovému kroku vedlo. "Míšane, Míšane.... Zrovna ty věčný srandista, nikdy tě nic nerozhodilo. Tak proč??!! Budeš tu chybět, nikdy nezapomeneme!! Ať ti je lehká zem!" napsala na Facebooku Jana.

Dva dny před smrtí Michael zveřejnil šťastnou zprávu o dokončení alba své hudby - popsal ho jako první a poslední. "Bohužel jak pravdivý komentář to byl," okomentovala to Kamila.

Upřímnou soustrast mu nyní vyjadřují stovky lidí z celého světa. Michael pracoval pro hudební vydavatelství v Los Angeles a jeho hudbu znali lidé v Rusku, stejně tak jako ve Spojených státech. Mnoho kondolencí se tak nese v nejrůznějších světových jazycích.

"Když jsem se to dozvěděl, byl jsem velmi zdrcený. Měl tolik potenciálu, mohl nám toho ještě hodně nabídnout a odešel příliš brzy. Moje myšlenky jsou s jeho rodinou," smutní Neil z Velké Británie. "Hledal jsem ho na internetu každý druhý týden, abych našel jeho nové skladby. Vesmír je však nespravedlivý. Aspoň nechte umělce vyrůst! Proč jste nám takového génia vzali tak brzy? RIP Michaeli. Budeš navždy naživu mém srdci. A v knize, kterou píšu. Upřímnou soustrast rodině," napsal Mayank z Indie.

imiznda ( 23. listopadu 2018 00:14 )

známý český hudebník?

Pohybovenadany ( 22. listopadu 2018 23:11 )

Jestli byl známý tak tři dny smutku , vlajky na pul žerdi, a sochu jak v Ostravě Špinarové !!!!! No byl přece znamý jak tu pisou !!!???!!!

Pohybovenadany ( 22. listopadu 2018 23:06 )

Já ho ani neznal , to Terezka co je v Pakistanu , ta je více populární ...

kacerus ( 22. listopadu 2018 22:46 )

Aha, tak já si taky vyrobím stránky v angličtině. A hned budu slavnej. Sem netušil, jak je to jednoduchý!

kacerus ( 22. listopadu 2018 22:40 )

No jo, takových "slavných" je plný internet. Myslím, že ten úžasný človíček mi chybět nebude, já s ním nespal...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání