Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt krásné Juliány († 22): Život si drasticky vzala jen rok po svatbě

Autor: ital - 
20. října 2018
18:16

V pátek zněly smuteční zvony v okrese Detná pod horou Poľana. Rodina a přátelé se loučili s dvaadvacetiletou Juliánou, která se v úterý po desáté hodině večer vrhla pod kola vlaku kvůli nešťastné lásce. Podle psychologa chtěla svému manželovi, jehož si vzala před rokem, ještě naposledy ukázat, jak moc jí ublížil.

Loni si s Emilem řekli „Ano“ a Juliána věřila, že spolu prožijí krásný život. To se ale všechno mělo změnit, když se dozvěděla, že jí byl muž nevěrný. Nosila v sobě tak hluboký smutek, že se rozhodla skoncovat se životem.

„Juliána nasedla pozdě večer do auta. Přijela do Kriváně, kde si sedla do kolejiště a čekala přijíždějící soupravu. Skrývala v sobě obrovské trápení, s kterým už nedokázala dál žít,“ pověděl pro deník Plus Jeden Deň dívčin známý.

Výpravčí z Lučence sdělil pro deník Plus Jeden Deň: „V úterý měl poslední vlak zpoždění. Krátce nato jsme dostali informaci, že srazil člověka. Strojvůdce už nestihl zastavit.“

Pravé důvody, proč tak učinila, nejsou úplně jasné: „Po svatbě byla velmi šťastná. Začali s manželem stavět dům a vzali si půjčku. Dokonce snad byla i těhotná, akorát o tom ještě nikomu neřekla. Nedávno se ale dozvěděla, že má její muž milenku. Hrozně ji to ranilo. Prý měl Emil údajně čekat dítě i s tou druhou, což Juliána nezvládla. To byl zřejmě důvod, proč si vzala život,“ řekl pro Plus Jeden Deň Juliánin známý Peter.

„Nemůžu pochopit člověka, který má krásnou milující ženu a dokáže si přesto najít jinou. Doufám, že ho bude trápit svědomí až do konce života,“ pravil kamarád zesnulé dívky. Její další známá prozradila, že se zoufalá žena o nevěře svého chotě dozvěděla krutým způsobem: „Ta žena prý za ní přišla domů a pověděla jí to do očí!“

Na pohřeb dorazilo okolo 500 lidí. Manžel Peter stál celou dobu o samotě. Když spouštěli rakev do hrobu, přicházeli lidé a házeli dovnitř hroudy země a květiny. K jámě přišla i mladá žena a hodila dolů kytku. Pak se otočila na Emila a nahlas vykřikla: „Doufám, že už jsi se sebou spokojený!“ pak s pláčem odešla pryč ze hřbitova.

Zoufalou matku zesnulé podpírala přítelkyně jejího syna Jozefa. Ten zase stál s otcem. Když hrob zasypávali, matka nešťastně vzlykala: „Můj bože, jak teď budu bez tebe žít?“

Na otázku, zda si mohlo okolí něčeho všimnout, pověděl psycholog František Skokan: „V dnešním světě chybí přímá komunikace. Všechno se řeší přes sociální sítě, a proto si ani první příznaky problémů nemá okolí šanci uvědomit. V tomto případě je však zřejmé, že mladá žena chtěla svým činem bývalého partnera ještě potrestat. Dát mu najevo, jak velice já ublížil. To dnes není žádnou raritou.“

Farář na pohřbu prohlásil: „Přestože máme problémy, které se zdají, že nejdou vyřešit, i tak je dobré si o nich promluvit. Je potřeba si je vyříkat.“ Policie nyní případ vyšetřuje a zahájila trestní stíhání pro usmrcení.

XLADI ( 23. října 2018 07:20 )

Holohlavej nabušenec s náušnící a řetězem z kočičího zlata. To muselo bejt hotový terno

adeso ( 21. října 2018 14:31 )

teda vzít si život kvůli nevěrníkovi... nechápu.

lucasv ( 21. října 2018 09:47 )

 Blesku, Blesku, tak kdo byl manžel? Emil nebo Peter? 🤣

jasnovidec01 ( 20. října 2018 22:41 )

blesk je sv.in.ě, !!!jejich živná půda je tragédie v životech lidí Hnusáci....

Actimel ( 20. října 2018 20:15 )

Proč nás stále krmíte černou kronikou ze Slovenska?! To vážně neumíte najít nic inspirativního, optimistického, co by lidi naladilo na lepší zítřek, na dobré ráno...??? Chudáci pesimisti, jen lidi deptáte a sunete je do depresí! Ale to je nejspíš vyšší cíl!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání