Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka elitního policisty se zabila kousek od dětí: Co ji k tomu vedlo?

Video se připravuje ...
4. února 2018
12:38

Zastřelila se jen kousek od bytu, kde spaly její dvě malé děti. Sebevražda manželky elitního policisty otřásla celým Slovenskem. Nikdo nemůže tragédii pochopit. Proč si Anna (†40) nečekaně sáhla na život a tak blízko svého domova?

Mrtvou Annu (†40) našla v pátek brzy ráno její sousedka. Žena si vzala život manželovou služební zbraní v meziposchodí panelového domu v Košicích, kousek od vlastního bytu, kde spaly její dvě malé děti. Před sebevraždou měla napsat dopis na rozloučenou, který policisté na místě zajistili.

Sousedé si tragédii nedokážou vysvětlit. Osudnou noc nezpozorovali nic zvláštního a rodina navenek neměla žádné problémy. „Nikdy jsme odtamtud neslyšeli křik ani hádky. On má takový mohutný hlas, že jen když ho trochu zvýší, tak všichni stojí v pozoru,“ popsali serveru Pluska.sk. Anna pracovala jako právnička, momentálně byla ale na mateřské dovolené a často s dětmi chodila na procházky. Navenek prý působila jako tichá, ale vlídná žena. Proč si tedy tak náhle vzala život?

Podle známé košické psychiatričky Danici Caisové nešlo o demonstrativní pokus o sebevraždu. Zanechala sice dopis, ale nevolala o pomoc a způsob, jakým spáchala sebevraždu, naznačuje, že měla k tomu velmi vážný důvod,“ vysvětlila slovenskému deníku Nový Čas. Motivem podle ní mohla být spíše deprese než problémy ve vztahu. „Ne špatné manželství či odhalená nevěra, ale příčinou byly spíše vnitřní duševní pocity. Ven z bytu vyšla asi proto, aby ji nebylo slyšet, protože vnitřní hlas jí to naznačoval. Deprese jsou jakoby bez citu k osudům jiných,“ dodala odbornice.

sachmat ( 5. února 2018 14:21 )

Nikdo se nehádá …Tady se pouze konstatuje, neboli debatuje…Dopis na rozloučenou, když mi bude někdo držet bouchačku u hlavy, ti sesmolím taktéž a ne jeden ty chytrolíne…Těch otazníků, se pochopitelně naskytuje více…Nicméně, tento případ si slovenští bratia vyřeší i bez nás .

sachmat ( 5. února 2018 00:38 )

Vzít si život v meziposchodí je opravdu hodně nelogické a zvláštní, jestliže nechci vzbudit děti, půjdu automaticky do sklepa,kde budu mít větší jistotu, že mne skoro neuslyší.Jen tak mimochodem.

jasnovidec01 ( 4. února 2018 13:11 )

Pisálci tohle je vaše živobytí co???šťourat se v tragédii druhých,denně jako novej článek???prd jen jinej nadpis a vaše doměnky dementi

istyl ( 4. února 2018 13:04 )

takovych a podobnych pohadek jsme uz slyseli...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání