Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka elitního policisty se zastřelila jeho zbraní: Šokující zjištění, jak se k ní dostala

Autor: ljš - 
30. dubna 2018
12:36

Zastřelila se jen kousek od svých dětí! Krásná právnička Anna (†40) z Košic k tomu použila zbraň svého manžela, šéfa košické protizločinecké jednotky Jaroslava G. Policejní inspekci se nyní podařilo odhalit, jak k ní přišla.

Annu našla na počátku února její sousedka v mezipatře paneláku, ve kterém bydlela s manželem a dvěma dětmi. Bohužel už jí nebylo pomoci, zastřelila se totiž manželovým služebním revolverem.

Ten se i přes tragédii stal okamžitě terčem kritiky, že zbraň doma dostatečně nezabezpečil. K pistoli se prý mohly dostat i jeho děti. Vyšetřování však ukázalo, že to nebyla pravda. Zbraň totiž domů nepřinesl Jaroslav, ale jeho žena.

"Anna přišla za Jarem do práce den před sebevraždou. Musela vědět, že zbraň má vždy volně položenou v zásuvce, proto šla na jisto. Využila mužovu nepozornost a zbraň mu sebrala," řekl serveru Pluska.sk dobře informovaný zdroj.

Popsal také, co následovalo. "On si z nepochopitelných důvodů nevšiml, že zásuvka je prázdná a odešel domů. Anna napsala dopis na rozloučenou, nad ránem se nepozorovaně vykradla z bytu a střelila se velmi dramatickým způsobem, výstřelem do úst," dodal.

V dopise prý Anna uvedla, že její smrt nijak nesouvisí s jejím manželem. Podle zpráv z jejího okolí zřejmě trpěla depresemi. Jaroslav se po tragédii i s dětmi z domu odstěhoval ke svým rodičům, kteří mu pomáhají bolest překonat. Po došetření případu se už také mohl vrátit zpátky do služby.

sachmat ( 1. května 2018 14:32 )

Takticky vypůjčená zbraň od manžela, o tom snad nebylo ani pochyb… Nicméně, za zvláštní a v jistém smyslu nelogické považuji stále to, že se rozhodla zastřelit v mezipatře a ne ve sklepě. Každopádně plán na odchod, nosila v hlavě dlouhodobě, tudíž byl předem připraven a byla si moc dobře vědoma toho co činí. Otázkou nadále zůstává, která závažná událost způsobila tento její zkrat..., kdoví. Závěrem:Lunární štíři víceméně tápou v sentimentální oblasti, což je u většiny lehce vypozorovatelný fakt a velice těžce snášejí problémy familiárního typu.

agent ( 30. dubna 2018 21:13 )

Fakt je u těchto věcí nutné otevírat diskuzi a číst ty výpotky anonymních inteligentů, vy bando umaštěných redaktůrků ? U cikánských témat na to koule nemáte přizdi***.

antitupec ( 30. dubna 2018 20:39 )

Tak to nečti krávo.

bizon_pepa ( 30. dubna 2018 19:39 )

Sebrala mu pistoli a zastřelila se revolverem. K tomu tedy prisla kde?

odol ( 30. dubna 2018 17:34 )

Hát,bistoš bazmeg!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání