Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Děda Kristínky (1), která spadla do guláše: Štěstí, že měla plínku!

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
30. dubna 2018
05:01

Při vzpomínce na nešťastný incident se mu tlačí slzy do očí. Dědeček malé Kristínky (1), která nedopatřením spadla do kotlíku s gulášem a vážně se popálila, popsal, co se osudného víkendového dnu stalo. Podle něj je na tom holčička naštěstí už lépe.

K neštěstí došlo v sobotu odpoledne na východě Slovenska, když si rodina chtěla dát s přáteli guláš. Jídlo vařili venku na ohni a pak kotlík přinesli dovnitř a položili na zem. Patnáctiměsíční Kristínka si do něj však při couvání bohužel nešťastnou náhodou sedla. "Bylo dobře, že ještě měla i plenku. Bohužel si popálila nožičky," zavzpomínal dědeček.

Kristínka měla ale patrně obrovské bolesti a velmi plakala. Rodina proto nečekala na přivolanou záchranku a do nemocnice ve Veľkém Krtíši ji převezli sami autem. Odtud holčička musela být transportována letecky do popáleninového centra v Košicích. "Letečtí záchranáři z Košic byli v sobotu večer požádáni o urgentní převoz děvčátka, které dolní částí těla spadlo do guláše. Utrpělo popáleniny druhého stupně obou dolních končetin v rozsahu 20 procent," potvrdila televizi mluvčí leteckých záchranářů.

Podle prarodičů se má Kristínka naštěstí už lépe. "Dostává infúze. Už jí není tak zle," dodal děda s tím, že lékaři plánují holčičce příští týden sundat obvazy.

Monikay ( 30. dubna 2018 14:49 )

chudák dítě, může za jizvy poděkovat rodince. že ji radši v tom věku nedali spát.

inocenta ( 30. dubna 2018 12:22 )

Je špatnbé, když jsi se dostala do skupinjy "kup si".Může to být tím, že vypadáš tak "křehce"

zamlzena ( 30. dubna 2018 12:19 )

Zdenku, Zdenku, ono to chce nosit inkontinentní vložky, a v TV se na ně často dělají dokonce i reklamy. Nic strašného, jsou i více nechutné reklamy, a to i v době večeřeníA co když se dítě zeptá, co je ta vagináloní suchost,že? Myslím, že kdo chce,m, tak si řešení najde sám, ale taky na to řešení musí mít prašule.Lékaři jsou často skoupí.

spania ( 30. dubna 2018 10:39 )

Chudák dítě,kvůli jejich blbosti!To jsou nápady vařit jídlo v kotlíku venku a pak ho tahat do místnosti...A ještě si neumět ohlídat ani dítě.

Archer ( 30. dubna 2018 10:23 )

 Sa zase vyznamenal redaktor ze vychod slovenska doporučujem mapu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání