Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Sportovec Matěj (†21) spěchal na zápas, při bouračce zemřel

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
30. dubna 2018
17:42

Mladý život vyhasnul při sobotní nehodě u slovenské Žiliny. Matěj (†21) za volantem vozu Volkswagen Golf se při předjíždění čelně střetl s jiným autem a na místě zahynul.

Matěj (†21) měl v sobotu namířeno s kamarády na zápas v thajském boxu. Na svůj vůz byl velmi hrdý, a tak se nabídl, že všechny sveze. "Jeli do Žiliny na box. Tak moc se na to těšil... On měl rád takové sporty. Měl předjíždět veterány, asi spěchal, a takto to dopadlo. Jsme z toho všichni v šoku. Ještě nedávno mi pomáhal v zahradě. Vždy byl zodpovědný a nikdy rychle nejezdil. Já nevím, co se stalo," přiznali Novému Času s pláčem příbuzní.

Volkswagen Golf plný mladých se při předjíždění u obce Lutiše střetl s protijedoucím Renaultem Scénic. Matěj (†21) utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Jeho čtyři kamarádi (18, 19, 19, 21) skončili v nemocnici s lehčími zraněními. Řidič druhého vozidla (30) utrpěl při nehodě zranění těžká.

"Byl to takový dobrý chlapec, všechno uměl udělat. Je to strašná tragédie nejen pro rodinu, ale pro celou obec," smutní místní. "Nevím, jak budeme bez něj žít, on naší rodině dodával elán a byl pro nás velkou oporou," doplnila mladíkova kmotra.

pjotri ( 1. května 2018 03:20 )

Vzhledem k poloze aut po havarce a jejich poskozeni odhaduju rychlost do 50km/h u obou. Auta se od sebe neodrazila, kabiny u obou zustaly nedotcene, dvere nezkroucene a nezablokovane. Jestli to ten hodny a vse umejici hoch nerozchodil, plyne mi z toho jedina pricina - nebyl pripoutanej..

bizon_pepa ( 30. dubna 2018 19:37 )

Byl to takový dobrý chlapec, všechno uměl udělat No, předjíždět evidentne neuměl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání