Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přísně utajený pohřeb Anny (†40). Manželka elitního policisty se zastřelila jeho pistolí

Autor: shp - 
9. února 2018
18:59

Výkřiky plné bolesti a potoky slz. Ty provázely poslední rozlučku s tragicky zemřelou Annou (†40). Manželka elitního policisty si vzala život minulý týden výstřelem z manželovy služební zbraně. Slovenka po sobě zanechala dvě malé děti.

Smrt právničky je od prvního okamžiku opředená rouškou tajemství. O jejím životě, ale i záhadné smrti se báli promluvit nejenom v místě jejího košického bydliště, ale i v rodné Zvolenské Statině. Manželku policisty našla sousedka v pátek ráno o půl páté, když šla vyvenčit svého psa.

Seděla na meziposchodí nahoře od svého bytu, opřená byla o stěnu, hlavu a část trupu měla nakloněnou ke schodům. „V pravé ruce měla pistoli,“ popsala webu Pluska.sk sousedka děsivé chvíle, když objevila její mrtvolu. Všimla si, že klíče v zámku jejího bytu byly zvenku.

Obyvatelé bytovky slyšeli v noci v 23:15 silné bouchnutí, zřejmě tehdy padl výstřel. Tragédii si sousedé nedokážou vysvětlit. Manžele vnímali jako slušné a milé lidi. S Annou se nakonec přišla na pohřeb, během kterého pršelo, rozloučit asi stovka lidí. Nejhůře snášela rozlučku matka Anny.

Nad rakví milované dcery nedokázala přestat plakat. Srdcervoucí scéna v domě smutku dojala všechny, kteří se s ženou přišli rozloučit do její rodné Zvolenské Slatiny. Poslední sbohem jí přišla dát nejbližší rodina, přátelé i spolužáci ze středoškolských či vysokoškolských studií.

Její malé dětičky ve věku 2 a 5 let, kterým bude chybět nejvíce, na pohřbu nebyly. Lidé se před domem smutku začali scházet asi hodinu před obřadem. Nad otevřenou rakví, ve které ležela Anna, stáli její milovaní. Matka ženy neunesla psychický nápor a zhroutila se.

Bože můj, bože můj, proč?,“ tázala se. Oporou jí byli manžel s mladší dcerou. „Děvčátko, dítě moje, toto je to nejstrašnější, co tě mohlo potkat,“ říkala k dceři. Když po obřadu spouštěli rakev do hrobu, křičela: „Aničko moje, proč jsi mě opustila? Kam jsi šla?

Desterz ( 10. února 2018 08:33 )

Přísně utajený? Co to zas je za formulaci? Jakmile k nějaké události nejsou pozvány smečky reportérů z celé republiky, jedná se o přísné utajení?? Čili žít normálně, bez štvanice sdělovacích prostředků, znamená žít v přísném utajení??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání