Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další mrtvá školačka: Saša (†15) se oběsila na žebřinách v tělocvičně!

Alexandru našli oběšenou na žebřinách.
Alexandru našli oběšenou na žebřinách.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
10. února 2018
18:13

Slovenskem otřásla během pár hodin už druhá smrt mladé dívky. Poté, co policisté našli zastřelenou čtrnáctiletou Karolínu, objevili v tělocvičně jedné z bratislavských škol oběšenou patnáctiletou Alexandru.

Policisté do soukromé školy ve slovenské metropoli vyjeli v pátek kolem šesté hodiny večer. "Po příchodu zjistili, že na uvedeném místě se na žebřinách v tělocvičně nachází oběšené tělo ženy bez známek života," řekla policejní mluvčí serveru Topky.sk.

Mrtvou je teprve patnáctiletá Alexandra, která si zřejmě vzala život sama. Soudní lékař totiž cizí zavinění na místě vyloučil. Přesnou příčinu úmrtí však určí teprve soudní pitva. Kriminalisté také šetří, co dívenku k sebevraždě dohnalo a jak mohla být ve škole v tak pozdních hodinách.

Jen o pár dní dříve spáchala v Popradu sebevraždu o rok mladší Karolína, která zmizela ve středu. Její tělo bylo nalezeno se střelnou ranou v těle jen pár hodin před nalezením Saši.

moiaza ( 11. února 2018 08:32 )

Dneska mladým stačí k sebevraždě třeba jen to, že spolužák má lepší tablet, nebo chytřejší teefon. Zdegenerovaná Havlová mládež. Tablety a telefony mají pro ně daleko větší cenu, než kamarádi a rodiče.

prycsnima ( 11. února 2018 00:31 )

 Zapomèla to dát na živo na fejsblbu. Doj ebaná mobilama zdegenerovaná generace.

pekaaaros ( 10. února 2018 20:55 )

a ted vážně! Nic není horšího, než když si to hodí mladej člověk. Je jedno z jakýho důvodu to je. Klidně i patnáctiletej člověk může mít vážný megaproblémy, který nezvládá. A nikdo to za něj nevyřeší. Jenže problémy se řešit musí a někdy dost pomůže, když vidíte, že je na tom někdo podobně jak vy. Měla možná hledat, jestli má někdo podobnej problém a pokusit se s ním spojit a hledat racionální řešení společně. Pomohli by si navzájem a celý by to dostalo smysl. Takhle došlo ke zbytečné sebevraždě mladé holky. A to je moc špatně.

pekaaaros ( 10. února 2018 20:52 )

Jako prostý diskutující mám právo na trochu unáhleného prvoplánového rozboru a jako příslušník lůzy, kerá nic nedokázala, můžu klidně i trochu přehánět. Stalo se to v Bratislavě? Na soukromé škole? Tak to byl tatko určitě velký finanční makléř, kterej své dcerušce furt dokola vopakoval, že je omyl a stejně zbytečná blbka jako její matka, kerá se hodí jen k plotně. Jak Hanák ve filmu Gympl. Pak dceruška viděla v telce hopéry ze slovenské telky Markiza, jak tam tajtrlíkujou v kšiltách a EGO Žijeme len raz a bylo jí jasný, že všichni kolem ve světě jsou stylový a cool, jen ona je nicka a omyl. Tak si to hodila.

Dagu69 ( 10. února 2018 19:48 )

Nemělo se cinkat klíčema, ten dopad je ted tady! Žilo se nám dobře, jen někteří to neviděli. Já každý den vzpomínám na to jak bylo dobře, jak bylo fajn. achjo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání