Není půjčka jako půjčka

Když potřebujete rychle půjčit, máte hned několik možností. Jestliže máte bankovní účet s povoleným přečerpáním do mínusu nebo pokud máte kreditní kartu, je to pro vás asi nejrychlejší a nejjednodušší řešení.

Jestliže tyto možnosti nemáte a potřebujete peníze opravdu rychle, můžete být dobrým řešením půjčit si od někoho v rodině nebo u přátel. V tomto případě je vše o důvěře a vy tak riskujete, že si ošklivě zničíte dobré vztahy.

Jestliže nemáte žádnou z těchto možností, začnete se možná poohlížet po takzvaných krátkodobé půjčce. Jde o malé půjčky, které vynikají jednoduchostí a rychlostí. Jejich výše bývá obvykle do 10 tisíc korun na pár týdnů nebo na měsíc. Zatímco velkých bankovních půjček je v Česku jen několik, takzvaných rychlých půjček od nebankovních společností jsou stovky.

Autor: Viva Credit

Jak vybrat dobrou rychlou půjčku

Rychlá online půjčka může být problematická. Jejich nabídka je opravdu nepřehledná. Při jejich výběru se proto řiďte alespoň těmito základními pravidly:

  • kdo rychlou půjčku poskytuje? Je to dobře známá společnost nebo značka, o které jste nikdy nic neslyšeli?
  • je značka transparentní? Jsou veřejně a na první pohled dostupné všechny důležité informace jako kontakty (telefon, email, poskytovatel, sídlo), vzory podmínek, kompletní sazebník a podobně?

Získejte rychlou půjčku online od poskytovatele s licencí ČNB

Společnost Viva Credit vstoupila na český trh rychlých online půjček již před několika lety. Díky úspěšnému působení ve střední a východní Evropě začala nabízet své služby i u nás. Dnes této společnosti důvěřují každý měsíc tisíce zákazníků.

 Proč si půjčit peníze právě zde:

1. Viva Credit je přímým poskytovatelem půjčky

2. Žádné poplatky za splacení půjčky

3. Žádné skryté poplatky

4. Dodržuje ty nejlepší postupy

5. Sídlo v České republice

6. Plně pověřena ČNB

Jednou z těch, kdo možnost půjčky u Viva Credit využil, byla i paní Lenka:

„Měla jsem finanční potíže po Vánocích, kdy jsem utratila spoustu peněz za dárky. Poté jsem potřebovala zaplatit 6000 Kč za novou ledničku, protože ta stará přestala nečekaně fungovat. Proto jsem se obrátila na Viva Credit a peníze jsem dostala na svůj účet za pár hodin“ popsala své zkušenosti.