S plným tiketem Sportky má každý sázející příležitost postupně hrát o Škodu Kodiaq, Ford Mustang, Jaguára F-Type, Volkswagen Tiguan a Mercedes GLA. „Přímo od našich sázejících víme, že právě koupě nového auta bývá jedním z prvních způsobů využití peněz při velkých výhrách ve Sportce. Pravidelně tedy do našich slosování přidáváme možnost věcných výher v podobě lákavých vozů,“ říká Václav Friedmann, ředitel komunikace ve společnosti Sazka.

V loňském roce Sazka vyrobila 259 milionářů. Celá třetina těchto šťastných sázejících při vyzvednutí výhry uvedla, že si za peníze mimo jiné pořídí i nové auto. Více noví milionáři uváděli už pouze investice spojené s bydlením.  

Do lovecké sezony se Sportkou se můžete zapojit i vy. Stačí si vsadit plný tiket buď jednoduše online na stránce www.sazka.cz nebo osobně na některém z více než 7 400 obchodních míst Sazky.

Lovecká sezona běží až do konce června

První lov se chystá už na závěr tohoto pracovního týdne, kdy bude ve hře mohutný Kodiaq. Do svého diáře si určitě zapište všechna data mimořádných slosování Sportky, ve kterých se mimo milionů budou lovit i šelmy na čtyřech kolech:

  • Pátek 27. dubna – Škoda Kodiaq
  • Pátek 11. května – Ford Mustang
  • Pátek 25. května – Jaguar F-Type Coupé
  • Pátek 15. června – VW Tiguan
  • Pátek 29. června -  Mercedes GLA

 

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost