„Rádio Frekvence 1 má tři obsahové pilíře, hudbu, zprávy a zábavu. A teď přišel čas na tu zábavu, protože koho by nebavilo být milionářem,“ říká se smíchem Miroslav Škoda, ředitel Frekvence 1 a dodává: „Alespoň jednu stokorunu má v peněžence každý. A to znamená, že každý má i vstupenku do hry, tiket. Teď už jen zjistit, jestli náhodou nevyhrál milion. Podívat se na svou stovku a porovnat jí s číslem na Frekvenci 1. Tu šanci má opravdu každý.

„Vysvětlit metodiku soutěže v éteru bývá mnohem jednodušší než ji ztvárnit vizuálně do inzerce. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli zvolit dvě exekuce, z nichž jedna bude komiksový návod, který detailně posluchače s mechanikou seznámí. Navíc celou kampaň již zahájila teasingová část v našich online produktech a také ve vysílání rádia Frekvence 1,“ říká Pavel Renčín, ředitel marketingové komunikace Lagardere Active ČR.

Autor: Frekvence 1

Mechanika soutěže

Milion korun je v celé soutěži finální výhra. Té bude předcházet  ještě 30 dílčích výher po tisíci korunách. Zde bude výhercům stačit shoda posledního dvojčíslí sériového čísla bankovky. Na to, aby někdo získal milion korun českých, potřebujete plnou shodu. Rádio Frekvence 1 bude výherní čísla bankovek zveřejňovat v náhodných časech v průběhu denního vysílání mezi 7:00 a 16:00. A to včetně víkendů.     

Fotogalerie
2 fotografie