Čím déle úvěr nebo půjčku splácíte, tím víc zaplatíte. Třeba desetiletý úvěr přeplatíte o třetinu. Proto je dobré splácet co nejkratší dobu,“ vysvětluje právnička Bára Marešová.

Právě od XS půjčky si teď můžete půjčit až 15 tisíc korun se splatností tři měsíce. Tím, že je doba splácení krátká, je nízký i přeplatek. Peníze přitom můžete mít už za několik hodin přímo doma nebo na svém účtu. Stačí vyplnit jednoduchý on-line formulář na webu a hned poté vás kontaktuje obchodní reprezentant, který se s vámi domluví na dalším postupu. Za několik hodin můžete mít doma podepsanou smlouvu i peníze.

„Naše půjčka se vám maximálně přizpůsobí, takže si můžete vybrat, zda chcete dostat peníze v hotovosti přímo k vám domů, nebo raději na svůj bankovní účet. Pokud máte raději hotovost, pak můžete i splátky dávat v hotovosti našemu zástupci. Naopak pokud někomu vyhovuje posílat peníze z účtu, může splácet převodem,“ říká Bára Marešová.

Díky on-line úvěrové kalkulačce budete navíc ihned vědět, kolik za půjčku zaplatíte. Vše potřebné přitom můžete vyřídit přímo z pohodlí domova, o zbytek se postarají obchodní reprezentanti XS půjčky. Půjčka je diskrétní, nikomu nemusíte vysvětlovat, na co peníze potřebujete, je bez ručitele. A co je také velmi důležité, je bez skrytých poplatků.

„Na rozdíl od půjček před výplatou, u nichž je třeba se mít na pozoru, protože nesplácení firmy tvrdě postihují vysokými sankcemi, je naše půjčka bezpečná. Dokonce i v případě nesplácení by vám xs půjčka účtovala jenom malý poplatek a to maximálně dvakrát. Nikdy se tak nedostanete do dluhové pasti,“ upozorňuje B. Marešová.

Kateřina Šreková

Více informací o XS půjčce na www.xspujcka.cz  nebo na  800 153 153 ( volejte i o víkendu).