S Hypotékou Wüstenrot můžete financovat stavbu nového domu či bytu, rekonstrukci, koupi starší nemovitosti, družstevního bytu, stavebního pozemku nebo vyplatit spoluvlastníky. Úrokové sazby jsou nejvýhodnější za posledních několik let a ušetříte i na poplatcích.
U standardní Hypotéky Wüstenrot na bydlení banka garantuje pětiletou úrokovou sazbu 4,16 % p. a. Při kratší době fixace jsou úrokové sazby ještě nižší.

Kombinujte hypotéky

Neúčelovou Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, lze v kombinaci s hypotékou na bydlení využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Potřebujete peníze na nové vybavení? Vezměte si ještě výhodnější Hypotéku na domácnost. Díky delší době splatnosti, nižším úrokovým sazbám a dalším nákladům to vyjde levněji než klasický spotřebitelský úvěr.

Ušetřete na poplatcích

Wüstenrot vám zdarma vyřídí hypotéku na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby až do 85 % hodnoty zástavy. Na poplatku ušetříte až 25 000 korun.
S hypotékou od Wüstenrotu máte garantovanou sazbu i pro další období platnosti úrokové sazby, a navíc vám umožní získat slevu na ostatní produkty. Ve Wüstenrotu vás tedy „neoškubou“.