Na obřím plavidle si může užívat až 2 770 šťastlivců. Ty obsluhuje 1100 členů personálu. Bazény, lázně, fitness centra nebo luxusní restaurace. To vše nabízí chlouba v rukou Richarda Bransona. Za noc si ale lidé pěkně připlatí. Takový zážitek jednotlivce vyjde na bezmála čtyřicet tisíc korun! Ještě ke všemu mají na palubu přístup jen lidé od osmnácti let, informoval Daily Star.

Teď tato krasavice zakotvila v britském Portsmouthu. „Všechny oči světa se upírají na naší Scarlet Lady a není lepšího přístavu, kde je prezentovat, než zde,“ uvedl Mike Sellers, ředitel Portsmouth International Port.

„Je to podívaná jako žádná jiná,“ dodal hrdě Sellers. „Naše společnost připravila pro zákazníky velkolepý zážitek. Na takovou dovolenou nikdy nezapomenou,“ upozornil Richard Branson. 

Loď Scarlet Lady vytahuje všechny trumfy z rukávu. Chce se tak stát plovoucí ikonou. Interiér lodi je řešen za přispění významných designérů včetně Toma Dixona. Plavidlo nabízí exkluzivní venkovní salónek nebo divadelní podium. 

S nocí přichází i noční život. S ním spojený je The Manor Nightclub. Tento oslnivý klub dá vzpomenout na majitele Richarda Bransona. Mapuje totiž jeho historii v hudebním průmyslu. 

Extrémní pohodlí zajišťují místní kajuty. Jejich interiér je plný mramoru a vypadají lépe, jak pokoje v kdejakém vyhlášeném hotelu. Do interiéru kajut opět zasáhl Tom Dixon. V oblasti pohodlí nepřistupoval na žádné kompromisy. Podle slov společnosti se mají pasažéři na lodi cítit jako rockové hvězdy.

Video
Video se připravuje ...

Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! Videohub

Fotogalerie
23 fotografií