Natasha (24) se jako stovky jejích vrstevníků vydala v zimě na dovolenou do Thajska. Mladá Britka si ale před cestou zapomněla vyřídit cestovní pojištění a to se jí krutě vymstilo.

Dívka se totiž na thajském ostrově Phuket vybourala na motorce a způsobila si komplikovaná zranění na noze. V nemocnici ji přijali s rozdrcenou kolenní čéškou, zlomenou stehenní kostí, utrženými svaly a otravou krve. Doktoři ji museli během tří dnů čtyřikrát operovat a nasadili jí hromadu léků proti bolesti. Natasha se domů vrátila na kolečkovém křesle a ještě několik měsíců se na nohy nepostaví.

Rodiče teenagerky ale čekal ještě jeden šok. Dívka, která neměla pojištění, musela kvůli nákladné zdravotní péči doslova vybrakovat všechny kreditky a na ně čeká dluh v astronomické výši 35 tisíc liber (zhruba 1,2 milionu Kč). Dívka sice nehodu nezpůsobila, peníze za léčbu ale musela stejně uhradit.

„Je to noční můra každého rodiče. Natasha je úplně na dně. Odjela tam na dobrodružství svého života a tisíce kilometrů od domova nakonec málem přišla o nohu,“ řekla britskému serveru MailOnline její maminka Michelle (46). „Samozřejmě jsem byla rozzuřená, že byla tak naivní a nesjednala si cestovní pojištění, ale uvědomila jsem si, že nejspíš byla tak nadšená, že na to úplně zapomněla,“ dodala matka, která je ráda, že se dcera z hororové dovolené vůbec vrátila.

Fotogalerie
13 fotografií