Na nové trendy v trávení letní dovolené jsme se zeptali v CK Italieonline - jedné z největších cestovních kanceláří specializovaných právě na Itálii. Její majitel, Mgr. Zdeněk Žárský, se nám svěřil se svými poznatky. Bylo zjištěno, že v poslední době lidé dávají přednost ubytování v malých vilkách s vlastní zahrádkou a bazénem. To jim je dopřáno především v severní části Itálie, např. v živých letoviscích typu Lignano, Bibione, Caorle, Lido di Jesolo, ale i klidnější Rosolina Mare.

Autor: CK Italieonline

Velkou výhodou těchto lokalit je skvělá dopravní dostupnost. Z Prahy tam jedete cca 8 hodin autem. Další výhodou je fakt, že zde naleznete kvalitní ubytovací zařízení, velké množství vyžití pro děti i dospělé a především čisté moře s velmi dobře udržovanými písečnými plážemi.

Kromě atraktivního ubytování ve vilkových komplexech s bazénem, recepcí, barem, animací apod. je zaznamenána i zvýšená poptávka po kvalitních kempech s moderně zařízenými mobilními domky. Mobilní domky totiž již dávno nejsou nevzhledné krabice, ale jedná se i o luxusně vybavené a klimatizované obytné jednotky s plochou až 50m2 a vlastní předzahrádkou.

Autor: CK Italieonline

Tyto domky jsou rozmístěné v klidu a zeleni jednotlivých kempů. Kromě toho, že budete žít v kontaktu s přírodou, jistě oceníte i možnost využití všech moderních služeb kempu (bar, restaurace, bazény, pláž, wi-fi atd.). Jeden z nejvyhledávanějších kempů s mobilními domky, které mohou nabídnout i dvě ložnice (každá s vlastní koupelnou s hydromasážní sprchou) obývací pokoj s kompletně zařízenou kuchyní, LCD televizí a wi-fi připojením se nachází v oblíbeném letovisku Lignano.

Autor: CK Italieonline

Nechte si poradit, kam vyrazit na dovolenou a především využijte mimořádně výhodných cen a last minute Itálie!

Autor: CK Italieonline