Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Silvio a máš po ptákách! Berlusconi dostal sedm let za sex s nezletilou

Autor: ČTK, psch - 
24. června 2013
17:44

Dlouhé soudní tahanice mají konečně konkrétní výsledek a bývalému italskému premiérovi Silvio Berlusconimu sklaplo. Už nebude tolik vysmátý, možná bude i plakat. Vyfasoval totiž sedm let za sex s nezletilou prostitutkou Ruby.

Když mladé tanečnici z Maroka Karim Mahrúgové, alias Ruby, nyní už bývalý italský premiér Silvio Bersluconi platil za její vystoupení a potažmo i sex, asi jenom těžko ho mohlo napadnout, jak by to celé mohlo skončit.

Kauza Rubygate se stala snad neskloňovanější kauzou v Itálii a ví o ní i celý svět. Teď konečně padla hlava a to přímo expremiérova. Tedy ne zcela, proti rozsudku se totiž Berlusconiho právníci odvolali, případ se tak může táhnout celé roky. Tak jako tak se italskému „pohodáři“, který se neustále usmívá, jistě dobře usínat nebude.

Soud shledal politika vinným jednak z toho, že si zaplatil za sex s nezletilou, což je v Itálii trestné, jednak z toho, že zneužil svých pravomocí ve snaze celou kauzu zaretušovat.

Zneužití pravomoci

Navíc Berlusconi podle soudu zneužil svou pravomoc, když se intervencí u policie snažil zabránit zatčení této mladé ženy podezřelé z krádeže. Berlusconi i Mahrúgová obvinění odmítají a tvrdí, že sex spolu nikdy neměli.

Soudní pře, Berlusconi uniká

Berlusconi s justicí zápasí dlouhodobě, v posledních měsících ale pro něj skončilo hned několik kauz nepříznivě. V květnu mu například odvolací soud potvrdil čtyřletý trest vězení za daňové úniky ve společnosti Mediaset, kterou vlastní. Šestasedmdesátiletý mediální magnát však dosud nikdy nebyl odsouzen pravomocně.

girasole. ( 24. června 2013 20:33 )

K cemu je soud dobry? Aby Silvio zmizel z politickè scèny...

jerry ( 24. června 2013 20:18 )

K.u.r.v.i.č.k.a

jerry ( 24. června 2013 20:18 )

*** má reklamu jako fík. Co nevidět z ní bude komentátorka hlavních zpráv.

majojo ( 24. června 2013 19:51 )

 To jsem fakt zvědavá, kdy a kam nastoupí.

barbatus ( 24. června 2013 19:04 )

A k čemu je ten soud dobrý? Oba tvrdí, že spolu sex neměli, je otázka, jak jim dokázali, že ano. Ona profesionální souložnice, on proutník - i kdyby spolu něco měli, komu to ublížilo? Dohromady se nic nestalo, ale stojí to hromadu peněz a zaměstná to spoustu lidí. A další spoustě to udělá radost, protože on je bohatý, úspěšný, má prachy, má krásné ženské, tak mu zatopíme alespoň v něčem, syčákovi. A poškozeného není nutno hledat, stejně není.... Ona jemu zřejmě dopřála sex, on jí peníze, radost měli oba....

Zobrazit celou diskusi