Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy tanečnice Ruby: Vydávala se za dceru prezidenta, ale s Berlusconim prý nespala

Autor: simao, ČTK - 
5. dubna 2013
07:27

Marocká tanečnice Karima Mahroug je hlavní postavou ve skandálu kolem italského expremiéra Silvia Berlusconi. Ten s ní měl mít sex ještě před dovršením plnoletosti, což je v Itálii trestné. Karima však dnes v emotivním prohlášení vše popřela. Prozradila však, že se vydávala za dceru egyptského prezidenta.

Její umělecký pseudonymem Ruby se stal synonymem pro velkou kauzu kolem italského expremiéra Berlusconiho. Ten měl Karimě zaplatit za sex ještě předtím, než dívka dosáhla plnoletosti.

Karima však dnes během svého emotivního vystoupení před novináři u budovy milánského soudu tvrdila, že k intimnímu styku nikdy nedošlo. "Nemám se zač stydět, ani co skrývat," sdělila dívka, obviněná z prostituce.

Svůj projev měla sepsaný na šesti stranách. A během něj se přece jen k něčemu přiznala - že v minulosti lhala o svém původu. Vyšetřovatele pak Karima nařkla z vedení psychologické války vůči své osobě a média italská kritizovala za poškození pověsti.

Proces s Berlusconim má přitom pokračovat 22. dubna. Aféra Rubygate propukla v roce 2010 a patří v Itálii k mediálně nejsledovanějším. Vyšetřovatelé tvrdí, že bývalý předseda vlády také zneužil své pravomoci, když se intervencí u policie snažil zabránit tomu, aby byla dívka zatčena kvůli podezření z krádeže...

Karima k tomu však dodala, že se prý expremiéra pokusila obelhat - tvrdila totiž, že je příbuznou bývalého egyptského prezidenta Husního Mubaraka. A tak prý chtěl Berlusconi předejít diplomatickému incidentu. "Je mi to líto. Udělala jsem velkou chybu, když jsem tvrdila, že jsem Mubarakovou příbuznou," řekla dnes Karima, zatímco řada novinářů to považuje jen za pohádku z příběhů Tisíce a jedné noci.

hulimihoukolen ( 5. dubna 2013 11:01 )

Inu, slusel by ji z mrdky knir. Otazka je, jestli by toho byl Silvio jeste schopen...

reggina ( 5. dubna 2013 07:46 )

Berlusconi asi nechtel

Zobrazit celou diskusi