Řecká antika

Rodinný hotel, ve kterém během hlavní sezony zaplatíte za osobu a noc přibližně 14 500 korun, najdete na poloostrově Chalkidiki. Z letiště v Thésaloniké se tam vrtulníkem dostanete za pouhých 15 minut. Pokoje v Danai Beach Resort nadchnou nejen antickým designem, ale i soukromým bazénem. V nabídce resortu jsou tři restaurace, římské lázně a dvě golfová hřiště

Nový Zanzibar

V Baraza Resort and Spa pozná každý host na vlastní kůži, co znamená slovo luxus. Prestižní cestovatelský časopis Tatler ho zařadil mezi sto nejlepších hotelů světa a britský Harper’s Bazaar o něm napsal, že má nejkrásnější, dech vyrážející pláž. Za noc v pokoji, který připomíná arabský palác, zaplatíte 12 500 korun.

Nový Zanzibar
Autor: Lobster Experience

Netradiční Dubaj

Luxusní oáza ukrytá přímo v dubajské poušti – to je Al Maha Desert Resorts. Přímo z terasy hotelu, kde jedna noc stojí minimálně 25 tisíc korun, hosté pozorují nezkrotné arabské plnokrevníky a gazely, jak se prohánějí pouští. Přitom si mohou vybrat z menu, které se skládá hlavně ze specialit z mořských plodů, a po večeři se dá odpočívat v luxusních vířivkách. Pokud se jim po tom všem chce ještě pozorovat západ slunce, v hotelu si mohou pronajmout velblouda a jet si červánkovou podívanou prohlédnout do pouště.

Relax na Mauriciu

Je jedno, jestli jde o opuštěného cestovatele, zamilovaný pár nebo celou rodinu. V Shanti Maurice a Nira Resort se bude líbit každému. Celý hotel je postaven podle hesla oddech a relaxace nade vše, jedna noc tu stojí od 13 250 korun. Hotel má i vlastní osmnáctijamkové golfové hřiště.

Relax na Mauriciu
Autor: Lobster Experience

Seychelská klasika

Fregaté Island Private je hotel na soukromém ostrově Fregaté, který nemá plochu ani devět kilometrů čtverečních. Nabízejí zde apartmány s plochou až 500 m2, soukromé jacuzzi, přírodní koupele i posilovnu přímo na pláži. Kuchyně se mění podle sezony, aby všechny potraviny byly vždy čerstvé. V tomto malém ráji za noc necháte 20 tisíc korun a připlatit si můžete i soukromého ekologa, který vás provede po ostrově.

Seychelská klasika
Autor: Lobster Experience