Modelka cestu věnovala své sestře Yvoně jako pohádkový dárek ke 42. narozeninám.

Fotogalerie
19 fotografií

Simona i Yveta byly naprosto unešené. "Byla to historicky první plavba té úžasné lodi," řekla Blesk.cz nadšeně Krainová. „Ségra měla narozeniny a obě jsme si potřebovaly trochu odpočinout, tak se to skvěle hodilo,“ prozradila Simona.

Plavbu Karibikem si se sestrou vychutnaly se vším všudy. „Na lodi bylo úplně všechno, na co jsme si vzpomněly. Od divadla přes nákupní zónu až po různé noční kluby. Je to takové menší pojízdné město,“ pokračovala se smíchem modelka.

Simona si se sestrou ale kromě zábavy prožila i trochu stresu. Kousek od místa, kudy loď plula, totiž vypuklo mořské tornádo. "Moc příjemné to nebylo. Naštěstí se živel přímo k nám nedostal,“ svěřila Krainová. Kromě ní se na první plavbu největší a nejluxusnější loďi světa vypravilo i mnoho televizních a filmových štábů a fotografů z celého světa. „Když jsme se se ségrou fotily, tak za námi pořád někdo chodil a chtěl s námi dělat reportáž. Takže jsem si domů přivezla spoustu vizitek, které mi nacpali,“ dodala se smíchem Simona.

Oasis Of The Seas

– Kapacita: 5400 lidí
– Lodní technika: 220 tisíc tun
– Celková cena lodě: 20 miliard korun
– Patra: 16
– Délka lodě: 360 metrů
– Zábava: solární studia a fitness centra nabízející masáže, lázně, jógu, spinning, pilates, několik nekrytých bazénů, dvě horolezecké stěny, hřiště na basketball a volleyball, dva simulátory surfingu, hřiště na minigolf a lanovou dráhu
– Večerní zábava: vybavené casino, divadlo s 1380 sedadly, diskotéky, bary, jazz kluby a stand-up klub zaměřený na sólo představení
– Central Park: uměle vybudovaný park delší než 100 m
– Royal Promenade: místo se spoustou obchodů, restaurací a kaváren
– Cena plavby na osobu: necelých 14 000 Kč