Stopover pass – slevy na atrakcích

Tzv. Dubai stopover pass je určen hlavně pro ty, kdo mají v plánu Dubají jen proletět na cestě do jiné destinace, a v emirátu plánují strávit třeba jen 1 noc.

Během 36 hodin si totiž mohou vybrat ze 2, 3 nebo 4 předplacených atrakcí a v krátkém čase tak zakusit originální atmosféru Dubaje. Zároveň ušetří až 60 % z běžné ceny vstupenek, a ještě dostanou možnost připojit se zdarma na lokální Wi-Fi, která je jinak turistům nedostupná.

Permanentka nabízí to nejlepší z oblíbených dubajských atrakcí a zážitků, jakými jsou návštěva nejvyšší budovy světa Burj Khalífy, dubajské fontány s plavbou po vodní ploše kolem nich, projížďka po památkách v autobuse, plavba s večeří na tradiční arabské lodi po dubajském zálivu, obří podmořské akvárium a podvodní zoologická zahrada nebo zcela nová multimediální rozhledna Dubaj Frame – tzv. Zlatý rám.

Karty jsou k dostání pro dospělé od 199 dirhamů (cca 1200 Kč) a pro děti od 169 dirhamů, (cca 1000 Kč).

Emirates pass – úspory v restauracích a obchodech

Pokud poletíte se společností Emirates, můžete až do 31. srpna automaticky čerpat výhody na více než 500 místech po celé Dubaji.

Slevy až 50 % na vás čekají ve stovkách restaurací, wellness centrech, obchodech s módou nebo zábavních parcích, které jsou už sami o sobě v létě mnohem cenově dostupnější.  

Letoun Emirates
Autor: Profimedia.cz

Rove – Luxusní hotel za pár stovek

Mimořádnou ubytovací nabídku nabízí také populární hotelový řetězec Rove.

Ve svých hotelech na skvělých místech, jako třeba v blízkosti dubajské Mariny nebo poblíž nejvyšší budovy světa Burj Khalify, lze přenocovat za ceny od 99 dirhamů za noc, v přepočtu tedy za necelých 600 korun s dalšími drobnými turistickými poplatky. 

Hotel Rove
Autor: Hotel Rove
Fotogalerie
22 fotografií