„Čo je veľa to je veľa,“ napsala slovenská kráska na instagram větu, kterou bychom přeložili do češtiny rčením „čeho je moc, toho je příliš.“ Ze strany influencerky a někdejší hvězdy reality show Hotelu Paradise to ale nebylo žádné povzdechnutí, spíše menší vtípek na adresu vlastního těhotenského bříška.

V příspěvku totiž nechyběla fotka, kde se s ním Zuzana chlubila. Dokonce se vyfotila v rouše Evině, takže se všichni mohli podívat, jak moc má potetované tělo a jak jí pod srdcem roste nový život.

„Miluji to krásné bříško,“ rozplývala se Plačková, která je nekorunovanou královnu slovenskho instagramu. S manželem René Strauszem, s nímž jsou svoji od roku 2015, se nyní těší na prvního potomka.

Ještě nedávno ale měli jiné starosti. V září je policie zadržela a vyšetřovala je v souvislosti s drogovou kauzou, právě nedávno ale jejich stíhání a obvinění zrušila. A aby toho nebylo málo, Queen pak zadrželi na hranicích i celníci, když se jim nezdálo, jak je obalená zlatými šperky. Možná i proto se teď Zuzana vyfotila bez příkras a šperků a pro jistotu i bez oblečení. Takhle ji Pánbůh stvořil, a tak jí taky nemůže nikdo nic říct...

 

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
41 fotografií