Hayden a Vladimíra, kteří byli kdysi zasnoubeni, však pojí mnohem víc, a to jejich společná dcera  Kaya Evdokia (7). A  vzkaz směřující k Vladimírovi mluví zcela jasně. „Dcera je v bezpečí,“ napsala dojemnou zprávu v jednom ze svých komentářů na sociálních sítích, kde se americká herečka vyjadřuje k situaci na Ukrajině. Kaya je totiž momentálně naštěstí se svou matkou v Americe.

Ač se cesty rodičů sedmileté blondýnky rozešly a momentálně se Heyden s dcerou Vladimira Klička nachází v Americe, budoucnost Ukrajiny jí není lhostejná a vyjádřila velký obdiv vůči bojujícím bratrům Kličkovým a všem Ukrajincům.  „Osobně jsem byla svědkem síly ukrajinského lidu, který tak tvrdě bojoval za svou nezávislost a v průběhu let nadále vášnivě bránil svou zemi. To, co dělá Putin, je absolutní ostuda! Tento děsivý okamžik v historii vysílá děsivou zprávu: zprávu, že v dnešní době, v roce 2022, je v pořádku porušovat práva svobodných lidí a dovolit autokratům, jako je Putin, aby si vzali, co chtějí,“ píše na sociálních sítích Hayden Panettiereová.

Především však posílá dojemný vzkaz těm nejbližším. „Modlím se za svou rodinu a přátele tam a za každého, kdo bojuje. Přála bych si, abyste měli více podpory. Přála bych si tam být s vámi a bojovat za vás. Prozatím žádám ty z nás, kteří tam nemůžeme být, abychom stáli bok po boku v solidaritě s ukrajinským lidem a ukázali svou podporu demokracii,“ stojí v prohlášení bývalé snoubenky Vladimira Klička. 

S bývalým snoubencem Kličkem vychází Hayden dobře. Po rozchodu sice malá Kaya přebývala převážně na Ukrajině, rodiče ale nakonec našli společnou řeč, a dokonce i po rozchodu trávili společně čas se svou dcerou. Kličko teď však místo otcovských povinností vzal zbraně do rukou a v předních liniích společně s bratrem brání svou zem.

Hayden Panettiere má po rozchodu s Vladimirem Kličkem za sebou náročný vztah s násilnickým Brianem Hickersonem a dlouhotrvající psychické problémy. Zatímco bývalý partner herečky Vladimír Kličko se bil pouze v ringu, Hickerson byl za násilí zatčen v jejím domě. Údajně byl opilý.

Video: TOP 5 ukrajinských sportovců: Žádají svět o pomoc a jsou připraveni bojovat!!

Video
Video se připravuje ...

TOP 5 ukrajinských sportovců: Žádají svět o pomoc a jsou připraveni bojovat iSport TV

Fotogalerie
32 fotografií