Nový komiksem inspirovaný sci-fi snímek dorazil do kin, a na jeho premiéře pochopitelně nemohla chybět jedna z jeho hlavních hvězd – Angelina Jolie. Té nedělal společnost žádný muž, ale, jak už je jejím zvykem, její potomstvo, ať už to biologické, tak i to adoptované – podobně jako třeba na premiéře pohádky Zloba 2: Královna všeho zlého. Podpořit svou slavnou maminku tentokrát dorazili synek Maddox (20), dcery Zahara (16) a Shiloh (15), a dvojčata Vivienne a Knox (13). Jediný, kdo chyběl, byl syn Pax (17).

Z jejích potomků zaujala například Zahara, která na sobě měla šaty značky Elie Saab, které Angelina vynesla na předávání Oscarů v roce 2014. Dívenka přišla na svět v jednom z nejchudších států světa, tedy ve východoafrické Etiopii, a původně se jmenovala Yemsrach. Angelina ji v Africe adoptovala 6. června 2005, když jí bylo šest měsíců, a tím jí zachránila život. Děvčátko bylo pak ve Spojených státech hospitalizované se silnou podvýživou a dehydratací. Zahařina matka pak jednu dobu usilovala o to, aby jí byla dcera navrácena, později však usoudila, že má větší štěstí vést normální život bez bídy a strádání po boku hollywoodské sexbomby.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Madoxx se zase narodil v Kambodži, a jeho jméno bylo Rath Vibol. Herečka jej adoptovala, když mu bylo 7 měsíců. Snaží se prosadit i u filmu, zahrál si ve snímcích First They Killed My Father a U moře, což byly snímky, které režírovala sama Angelina Jolie. Během rozvodové bitvy Angeliny a Brada Pitta (57) dokonce usedl do lavice svědků, kde se nepříliš lichotivě vyjadřoval na adresu slavného herce, co zazářil ve snímcích Seznamte se, Joe Black, Klub rváčů či Troja. Letité spekulace o synově odměřeném vztahu k otci potvrzuje fakt, že Maddox v neoficiálních dokumentech nepoužívá jeho příjmení, nýbrž matčino.

Na premiéře se každopádně pozornost fotografů soustředila i na Shiloh, která se obvykle obléká do pánského stylu. Po delší době, kdy se pyšnila i chlapeckým sestřihem, si nechala narůst dlouhé vlasy, které na premiéru svázala do drdolu, a pro tuto slavností příležitost i ona zalovila v maminčině šatníku. Vypůjčila si Angelininy šaty francouzské značky Guerlain, v nichž se herečka objevila v červenci letošního roku na charitativní akci Women for Bees pod záštitou organizace UNESCO. Jejím otcem je, stejně jako u dvojčat Vivienne a Knoxe, výše zmiňovaný herec Brad Pitt. Všechny tři děti po něm podědily plavé vlasy a líbivé rysy obličeje. Zajímavostí je, že dvojčata Vivienne a Knox přišla na svět v Nice ve Francii. Skutečně kosmopolitní rodina...
Fotogalerie
52 fotografií