Synové Arnolda Schwarzeneggera (74) to mají opravdu těžké. Herec a politik v jedné osobě je sice skvělý a milující táta, jeho potomci se ale nikdy úplně nevyhnou srovnávání s tátovou legendární postavou. A zatímco Joseph (24) hrdě kráčí v otcových šlépějích, a ani Patrick (28) s váhou nikdy problémy neměl, Christopher měl roky silnou nadváhu. 

V kontrastu s legendárním Terminátorem to jen posílilo narážky a vtípky z jeho okolí. Teď ale Chris všem posměváčkům spolehlivě zavřel pusu. Když se vypravil na pedikúru se svojí slavnou maminkou, novinářkou Mariou Shiver (65), ukázal, že na sobě opravdu tvrdě zamakal. 

Fotografové zachytili Christophera s jeho matkou v salonu krásy v Brentwoodu, a po zavalitém cvalíkovi už nebylo ani památky. Christopher shodil značnou část své váhy a na jeho těle je zřejmé, že teď pravidelně cvičí. 

To ostatně potvrdil i jeho tatínek. Když mu minulý týden přál ke 24. narozeninám na svém instagramu, propálil, že jeho synek chodí na hodiny boxu, zvedá činky a jezdí na kole. "Každý den jsem na tebe pyšný," vzkázal synovi.

VIDEO: Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze Blesk

Fotogalerie
57 fotografií