Dříve se „Ken“ Roddy Alves pyšnil umělými břišáky, dnes je z něj žena se vším všudy. Na začátku roku Jessica Alvesová prodělala veledůležitou operativní změnu pohlaví, následovanou výměnou starých, nesourodých a malých silikonů za dva pořádně zralé melouny.

Období dlouhé a náročné rekonvalescence strávila Jessica v klidovém režimu s minimem pohybu, což se ve spojení s častými lockdowny v místech, kde právě pobývala, i naordinovanou hormonální terapií značně podepsalo na její postavě.

Počátkem měsíce Alvesová listu The Sun přiznala, že ji doktoři vyhodnotili jako obézní. Živoucí Barbie se proto rozhodla podstoupit další nebezpečnou operaci, při níž jí chirurgicky odstraní 75 % žaludku. „Doufám, že potom už začnu hubnout,“ věřila Alvesová, která před zákrokem vážila 101 kilogramů.

Pozitivní výsledky radikálního řešení na sebe nenechaly dlouho čekat. Své „nové“ křivky reality hvězdička zvěčnila v sérii pikantních snímků, Jessica na sebe vzala černou korzetovou podprsenku a pořádně zařízlé kalhotky. Alvesová podle svých slov díky zmenšení žaludku a přísné dietě denně zhubne jeden kilogram, jejím cílem je dostat se na předoperačních 70 kilogramů a vedle televizní kariéry rozjet modelingovou.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií