Honza je expert na technologie a sám sebe popisuje jako fanouška »plastikového, panenkovského vzhledu«. Ten ho oslnil natolik, že se sám snaží jako umělá panna vypadat. Ještě před pár lety to byl úplně normální kluk, teď má ale v obličeji 90 mililitrů výplní. Do tváří, rtů a brady mu je prý každý měsíc bezplatně píchá jeho kvalifikovaný kamarád... Že prý kdyby za ně platil běžnou cenu, stály by ho kolem 450 tisíc korun!

Do práce se Honza obléká normálně, ve volném čase si ale nasazuje blonďatou paruku, lepí umělé řasy, dělá make-up a nosí boty na vysokém podpatku. I když na první pohled vypadá jako žena, uvnitř se prý cítí jako muž. „Přitahují mě ženy, ovšem některé dívky mají s mým vzhledem problém, bývá pro ně trochu matoucí,“ cituje mladíka britský Daily Mail, který jeho životnímu příběhu věnoval obšírný materiál. A jaký je jeho typ? „Mám rád takové ženy, které vypadají podobně jako já, Barbie typy,“ říká Honza.

Ve svém upraveném těle se prý cítí šťastnější, v budoucnu by ale chtěl podstoupit další operace (mj. nosu a dát si další implantáty).

Zatím poslední operaci podstoupil na Slovensku, kde si prý nechal za zhruba 80 tisíc korun zvětšit rty. „Dlouho mi trvalo, než jsem našel nějakého chirurga, který by mi zákrok udělal, mnozí si mysleli, že to, co chci, je nemožné,“ popsal svoje peripetie.

Nakonec mu ale »u sousedů« v Bratislavě rozřezali kůži kolem horního rtu a vytáhl ji asi o devět milimetrů nahoru, takže má teď ret výrazně větší. „Zotavení bylo těžké, ale výsledek mě potěšil,“ říká spokojeně Čech.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií