Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kosmetička si po dvou dětech nechala spravit prsa v Turecku: Upadla jí bradavka!

Autor: jžk - 
26. září 2020
15:07

Z těchto snímků se „zvedne nejeden kufr“. Cherrise Massayová (23) ze Salfordu v Manchesteru podstoupila operaci prsou a hýždí. Aby ušetřila, dala na doporučení kamarádů a na zákrok se vydala až do Turecka. Po zpackané operaci svého skrblictví však hořce lituje!

Ženě po zákroku zůstala díra v hrudi. Třiadvacetiletá Cherrise Massayová se rozhodla pro kosmetickou chirurgii v Istanbulu poté, co dostala na kliniku pozitivní recenze od svých přátel. Za zvětšení prsou a lifting pozadí zaplatila přes 163 tisíc Kč.

Když se probudila po osmihodinové operaci, zjistila, že její zadnici vyplnili prsními implantáty. Musela podstoupit nouzovou operaci, při které dostala tři transfuze – a to byl teprve počátek její živé noční můry. „Probudila jsem se a necítila se dobře. Věděla jsem, že něco není v pořádku. Prosila jsem o pomoc sestry, protože jsem nezvládla ani zvednout hlavu, ale ty neuměly anglicky,“ popsala první okamžiky po operaci Cherrise.

Trvalo dva dlouhé dny, než konečně personál kliniky přišel na to, že něco není v pořádku. Cherrise zavzpomínala, jak měla na prsou, zadku a břiše připojených šest odtokových hadiček, které se rychle plnily krví. Bylo jí řečeno, že tělo odmítá zadní implantáty, proto se rozhodli pro jejich odstranění. „Po zákroku jsem se cítila okamžitě lépe,“ řekla.

„Zůstala jsem v šoku, když jsem viděla, že vložené implantáty byly různých velikostí a hlavně určené pro prsa! Můj hrudník vypadal dobře, ale byl oteklý a jedna z bradavek neustále krvácela. Ale bylo mi řečeno, že krvácení je normální,“ popsala další průběh na klinice. Po týdnu se navrátila do Británie, kde se okamžitě nechala hospitalizovat. Diagnostikovali jí bakteriální nekrózu a řekli jí, že krvácení je dobrým znamením, že kůže ještě zcela neodumřela.

„Musela jsem každý druhý den na převazy a stále se to zhoršovalo. Moje bradavka byla v Turecku ještě fialová, když mi řekli, že to jsou modřiny, ale po několika týdnech úplně zčernala. Byla jsem na silných antibiotikách, která měla zastavit infekci,“ vylíčila hororový zážitek. 21. září jí bradavka odpadla úplně.

Podle Cherrise jí na prsu zeje díra, která zapáchá jako hnijící maso. „Smrdí to jako mrtvola a nedaří se mi to ignorovat, protože mám prsa v jednom ohni. Hrozí mi riziko sepse a turecká klinika se nezajímá, dokonce mě zablokovali!“ zuří mladá matka dvou dětí. Lékaři z NHS (Národní zdravotní služba) tvrdí, že je dost možné, že při zavádění implantátu jí chirurgové v Turecku zasáhli tepnu.

Cherrise teď čeká dlouhá cesta k uzdravení, ale doufá, že její příběh zasáhne ženy po celém světě. „Chirurgové, které jsem navštívila, se o tebe starat nebudou, chtějí jen tvoje peníze – to je tvrdá lekce, kterou si odnáším. Nic z toho bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli!“ říká kosmetička a dodává: „Apeluji na ženy, aby si na plastiku více šetřily a vyhýbaly se Turecku!“

hafatko29 ( 27. září 2020 06:20 )

alzbeta59 ( 26. září 2020 23:19 )

jste si jisti, ze je to 23 ne 43??

Se stava - chybicka se vloudi ... ??

hasickajana ( 26. září 2020 19:25 )

možná bych pochopila nechat si udělat prsa - po dvou dětech... i když ve třiadvaceti by měla ještě držet sama

ale co nechápu, proč si nechala dělat i zadek...? taky po dvou dětech...? ta její srdceryvná historka taky trochu zavání

diskutujici ( 26. září 2020 18:05 )

Ta je zpackaná celá, evidentně už od narození

TomasLB ( 26. září 2020 17:56 )

A na plastice mozku byla kde?

Zobrazit celou diskusi