Na nezájem v hraní na akcích nebo v klubech si nemůže stěžovat, navíc se stará o dva syny Michala (10) a Františka (8), tak by se dalo říct, že času nemá nazbyt, ale má. Kývla totiž na nabídku TV Prima stát se soutěžící v Prostřeno. Jejími soupeři jsou kolegové z branže, ale ti se na rozdíl od Lucie Dvořákové chovají normálně a u plotny to rozjíždí zvesela jako za mixážním pultem. 

Už v prvním díle se Lucca předvedla jako pěkně zpovykaná hvězdička. Na návštěvě u kolegy Petra Dzingela alias DJ Džejára si odmítala zout růžové kozačky poté, co hostitel návštěvu poprosil, aby dovnitř vešla bez bot kvůli dřevěné podlaze.

VIDEO: Dýdžejka Lucca má v Prostřeno podivné manýry

Video
Video se připravuje ...

Dýdžejka Lucca má v Prostřeno podivné manýry Markéta Reinischová

A musíme se vyzout?“ zeptala se manželka Michala Dvořáka z kapely Lucie. "U nás se zouváme pokaždé, protože jsem ulítlý na dřevo, které máme v celým domečku,“ vysvětlil hostitel, který se pokoušel Lucku z kozaček zout. „To není tak jednoduchý,“ tvrdila Lucie a nezula se. Nakonec ji Dzingel spolu s dalšími přítomnými muži ke stolu přenesli! 

V druhém díle přišla na návštěvu v sandálech na klínu a opět se nezula, i když to po ní hostitel nechtěl. Ale svou značkovou kabelu nepustila z ruky, ani když šli šmejdit. Že by se bála, aby jí někdo neukradl? 

Fotogalerie
39 fotografií