V osm večer se divákům u televizních obrazovek představily dvě rodinky: Kristýna (29), Jirka (22) a Valerie (2) z Kolína a Bára (32), Honza (27), Damián (5) a Sebastian (1,5) z Týna nad Vltavou. Ve srovnání s předešlými epizodami se jednalo o nejpohodovější výměnu, přesto došlo k slzám i hádkám mezi náhradními partnery.

Čistotnou Báru hned na začátku velmi nepříjemně překvapila zanedbaná domácnost, tu ale po seznámení s chodem v rodině převážily obavy o malou Valerii. Podle Báry s ní otec neuměl vůbec pracovat, a fakt, že si dceru rodinní příslušníci přehazovali jako horký brambor a vždy pracující matka s ní tráví minimum času, ji zklamal. Neutuchající dusno v domácnosti Jiří nakonec vyřešil přespáním u tchyně.

Video: Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla! TV Nova

Když se čtveřice sešla k prodiskutování kladů a záporů výměny, měla Bára připraveno pořádnou palbu – vytknout úklid a absenci matky v životě dcery. Hned zkraje ale Kristýna zabrnkala na soucitnou notu – páru věnovala wellness pobyt. Během deseti dnů v náhradní rodině byla Týna svědkem naprosté odevzdanosti rodičů dětem, partneři podle ní neměli chvíli pro sebe a veškerý svůj čas trávili s chlapci. Báru toto gesto rozhodilo a své ostré stížnosti nedobrovolně otupila.

„Měla by sis víc vážit Valinky, že ji máš. Neměla bys chodit tolik do práce, protože máš Valinku hrozně moc na hlídání u tety a babičky, a ona tě přitom potřebuje,“ vzkázala Kristýně. „Nechybí ti?“ doptala se, když ji Kristýna uvědomila, že jí nastavený režim vyhovuje. Jiří ale s náhradní manželkou souhlasil. „Budeš to muset omezit, vždycky se jde dohodnout,“ řekl jí. „A co když já nechci? Já jsem takto spokojená,“ bránila se Kristýna.

Na závěr se od svého manžela dozvěděla, že dceru kvůli dýchacím potížím musel dopravit do nemocnice. „Když se budou výsledky zlepšovat, tak ji zítra propustí,“ pověděl jí a Kristýna se hned nabídla, že u dcery v nemocničním pokoji přespí.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií