Duch princezny Diany (†36) se už roky vznáší nad britskou královskou rodinou. Jen málokdo ale zná legendu o královně lidských srdcí tak dobře jako právě Meghan.

„Chce být princeznou Dianou 2.0,“ práskla na ni už její kamarádka Ninaki Priddyová, která jí šla za družičku na první svatbě s Trevorem Engelsonem (44). Ať se to Meghan líbí, nebo ne, Diana je už roky jejím vzorem.

Všiml si toho i německý deník Bild, který uvádí, že mnoho výroků ve skandálním rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67) připomínalo volbu Dianiných slov ve stejně pikantním rozhovoru pro BBC z roku 1995, v němž si před televizními kamerami vylila své srdce, vyprávěla o depresích i o manželu Charlesovi (72), který ji podváděl s vévodkyní Camillou (73). „Když jsem vyrůstala, moc jsem toho o královské rodině nevěděla,“ líčila moderátorce Oprah s jistou naivitou Meghan. 

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Přitom matka Meghaniny kamarádky britskému Daily Mailu barvitě líčila, jak si opakovaně přehrávala video z Dianiny svatby v roce 1981 a televizní debaty o jejím sňatku s Charlesem ji prý úplně pohltily. I proto se tehdy Meghan věnovala biografii Diany, která se okamžitě stala jednou z jejích nejoblíbenějších knih. V roce 1996 zase Meghan odjela do Londýna, aby se podívala do Buckinghamského paláce... Dělala si snad už tehdy zálusk na prince?

Podle americké televizní stanice FOX Meghan už před sedmi lety na blogu popisovala, jak by se chtěla stát vzpurnou princeznou. „Holčičky sní o tom, že se stanou princeznami, já vždycky chtěla být jako She-Ra, princezna moci. Rozhodně tady nemluvím o žádné Popelce,“ svěřila se v roce 2014 v příspěvku, který nedávno smazala. „Je to rebelka s mečem a je známá svou silou,“ popisovala animovaný seriál z 80. let o dívce s feministickými postoji.

 

Fotogalerie
97 fotografií