Ryšavá kštice mu pomalu, ale jistě řídne a co nevidět bude připomínat svého staršího bratra Williama (38) a otce Charlese (72). Ze svědectví Roba Lowea ovšem vyplývá, že má vévoda ze Sussexu stále dost vlasů na to, aby zvětšující se plešku na temeni skryl.

V noční talk show Jamese Cordena se herec z kultovního seriálu Parks and Recreation svěřil s nevšedním životním zážitkem: „Před deseti minutami jsem narazil na tvého krajana a poklad Anglie, prince Harryho,“ oznámil nadšeně moderátorovi.

„Bydlím od něj asi tak jednu míli. Narazit na něj bylo jako spatřit lochnesku. Je velmi samotářský. Ale viděl jsem ho, konečně jsem ho viděl, řídil auto. A bylo to rychlý, tak mě úplně necituj…ale vypadalo, že má culík!“ překvapil herec nejen zaskočeného Cordena, ale zcela určitě i diváky u obrazovek.

Video: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

„Mně, jakožto náhodnému pozorovateli, to připadalo, že si nechal narůst delší vlasy a ty stáhl dozadu do culíku,“ pokračoval s výpovědí. Moderátor jeho svědectví briskně zpochybnil, už jen proto, že by takovou radikální změnu účesu do vévody ze Sussexu neřekl. Lowe si však byl jistý, že si manžele Meghan Markleové nespletl s obyčejným zrzavým hipsterem.

Byl to on, protože… jsem ho sledoval až do domu, abych se ujistil, že auto vjede za bránu,“ přiznal Lowe lehce zostuzeně, jako by snad byl obsesivní fanynka. Princ Harry se světu naposledy ukázal před několika měsíci v záznamu z videokonference, tehdy opravdu změnil střih vlasů. Na hlavě mu už nerostl »královský květák«, zrzavou kštici zkrátil nahoře i po stranách.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
91 fotografií