Kdo by si nepamatoval Terezu Těžkou z mrazivého dokumentárního filmu V síti ? V roce 2020 v něm sehrála jednu z hlavních rolí - předstírala, že je teprve dvanáctiletou dívkou, a všichni rodiče, kteří mají doma dospívající potomky, mohli ke své hrůze vidět, jak snadno mohou jejich důvěřivé ratolesti sednout na sociálních sítích na lep sexuálním predátorům. Tereza tehdy za svůj výkon po právu získala nominaci na cenu Českého lva.

Coby nezkušená dívenka působila skutečně věrohodně - a nikdo netušil, že její soukromý život by rovněž vystačil na námět filmu. Mladá herečka je totiž příznivkyní polyamorie, což je specifický životní styl, kdy jedna osoba žije v několika milostných vztazích. Partneři o sobě vzájemně vědí a nežárlí na sebe, protože pravděpodobně mají sami také další milence. Sama Tereza pak měla jednu dobu kromě manžela i milenku, s nimiž sdílela domácnost, a ještě dalšího milence. Loni se s dívkou rozešly, ale i tak nemá Tereza stále o doprovod na akci nouzi.

Se svými muži se nyní objevila dokonce na veřejnosti - vyšli si, stylově, na premiéru dokumentárního snímku Šťastně až na věky, jenž právě mapuje různé podoby alternativních modelů partnerských vztahů, tedy kromě polyamorie také třeba otevřené manželství či dlouhodobý milenecký poměr. Podle Terezy byl tento film „o různorodosti lásky, o cestě životem, slabosti a její síle, lidskosti bez masky. Doporučuji,“ uvedla okatá kráska na sociální síti.

„A děkuji mým mužům za doprovod,“ dodala a doplnila fotku, na které pózuje právě jak s manželem, kterému řekla své „ano“ v srpnu 2019, tak i s milencem, jemuž zakryla v rámci zachování anonymity obličej přelepkou ve tvaru červeného srdíčka. „Polyamory se na těchto akcích ukázala velmi výhodnou. Jeden gentleman obstarává pití a druhý jídlo. Jeden drží kabelku a druhý pomáhá do kabátu,“ pochvalovala si spokojeně.

Video
Video se připravuje ...

Je doma máma? Tomáš Klus v provokativním videu o zneužívání Tomáš Klus/YouTube/CZNIC

Fotogalerie
41 fotografií