Půvabná modelka Daniela Zálešáková se nikterak netají svým polyamorním životním stylem. To znamená, že ve vztahu nejsou jenom dva, ale více partnerů. Od svých patnácti let žila s Jakubem Smolíkem (53), s nímž se dokonce zasnoubila, a poslední rok jejich domácnost ještě obohatila modelka Tereza. Se Smolíkem se však nedávno rozešla. „Nebyla v tom žádná nevěra, nelezli jsme si na nervy, ani když jsme byli několik měsíců v Kostarice nebo na Zanzibaru. A určitě není důvodem Terka. S tou stále jsem, už jen ve dvou. A uvidíme, co bude dál,“ dušovala se pro Super.cz modelka.

Také tvrdila, že žádného jiného muže nežli Smolíka dosud neměla. „Byl to můj první a zatím i poslední vážný vztah s mužem. Třeba ještě najdu někoho, kdo bude ještě lepší,“ nechala se slyšet před pár dny. Jenže na jejím instagramu se po jejím boku objevuje nový chlap. A podle popisku „to the moon and back“, tedy „na Měsíc a zase zpátky“, je vidět, že je zamilovaná až po uši.

Její novou láskou je zámožný podnikatel Marek Friedl, který má ovšem dvě děti se svojí nyní již asi bývalou partnerkou Petrou. A pro tu je rozchod podle všeho velkým překvapením, jelikož ještě na Valentýna od Friedla dostala jako dárek luxusní auto a vše se zdálo být zalité sluncem…

VIDEO: O čem se mlčí: Polyamorie nás nutí zkoumat své vlastní vztahy.

Video
Video se připravuje ...

O čem se mlčí: Polyamorie nás nutí zkoumat své vlastní vztahy. Videohub

Historie se tak vlastně opakuje - když si Daniela začala se Smolíkem, také měl manželku a děti. Před sedmi lety se však kvůli ní rozvedl. Friedl zase pro její neodolatelný sex-appeal opustil dlouholetou přítelkyni i jejich dvě dcerky a aktuálně si se Zálešákovou, která se pyšní naprosto výstavní figurou, užívá na dovolené v Turecku. Na sociální sítě oba pravidelně nahrávají fotky, na nichž se objímají a hubičkují. „Sny se plní,“ napsal Friedl v angličtině například k první společné fotce, další zase opatřil popiskem „stačí jen jeden hluboký pohled do jejích očí“. Jak se zdá, oba v tom pořádně lítají!

Fotogalerie
57 fotografií