Dům, který právě vzniká, je prý „přesně takovej, jakej jsem si vždycky přála: velkej tak akorát, aby se do něj vešli všichni lidi, který miluju a se kterýma se cítím být ‚doma‘ kdekoliv. Takže bude perfektní,“ těší se už teď Kadeřávková, která před časem zveřejnila video ze stavby. 

Ale po pár týdnech je jasné, že to rozhodně malý a jednopodlažní domek nebude. Už teď má stavba patro a podkroví. 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Anna Kadeřávková: Jak funguje její vztah na dálku? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Dej si pozor, co si přeješ, může se ti to splnit. Je to přesně rok, co jsem se s kamarádkou procházela po prázdný parcele, kam jsme se náhodou zatoulaly během večerního venčení. 'Wow, tady jsou nádherný domy. Přesně takovej by se mi líbil.' Ani ve snu by mě nenapadlo, že o rok později tu na stejném místě bude růst můj nový domov. To jsou ty myšlenky a přání, o kterých vám tu občas mluvím…,“ okomentovala svůj rostoucí „hrad“ Anna. 

Podoba domu už je zřetelná, a tak je na čase vybrat interiéry. K ruce má známé designérky, které už pomohly vybudovat dům i Nikol Štíbrové. V livestreamu se Kadeřávková pochlubila prvními návrhy společenské místnosti. Vše září bílou a nechybí ani prostorná sedačka či netradiční lustr...

Fotogalerie
30 fotografií