Zatímco v Londýně byli pár dní sami, v Řecku jim „křenila“ matinka Iva Kubelková. Prozradila ji fotka na stejném místě, kde se fotila její vnadná dcerka. A tak je jasné, kdo je autorem snímků Adama a Natálie, z nichž jejich zamilovanost doslova tryská. 

Nový pár českého showbusinessu společně strávil několik dní na karlovarském festivalu, pak odletěli do britské metropole, kde měl Mišík pracovní povinnosti, a nakonec se přesunuli ohřát do Řecka. „Užíváme si to, shoduje se dvojice, která se sexy fotkami pochlubila na sociální síti. Natálie i Adam mají parádní těla, takže vypadají jako z katalogu. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Tolerantní mamka Iva Kubelková: Dceři Natálii schválila noc s Mišíkem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kámo, jste cute, to je jasný! Ale ta dlaň na břichu, pozor,“ varuje ho pod fotkou kamarád. Na fotce má herec položenou ruku na bříšku dcery Kubelkové, a tak kamarád zřejmě naráží na to, že toto gesto vyvolává dojem těhotenství... Bylo by to hezké, ale vypadá to, že jsou rozumní a oba vědí, že na miminko mají ještě dost času. 

Mišík od srpna začíná totiž zkoušet hlavní roli Davida v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway a Jirásková má ještě měsíc prázdniny, pak se vrací do studijního procesu. 

Fotogalerie
67 fotografií