Oficiální instagramové profily známých osobností mnohdy připomínají teleshopping. Celebrity nabízejí všechno možné, od zázračných pilulek na hubnutí, zaručeně fungujících kolagenů přes dětskou výživu a levné parfémy až třeba po zahradnické náčiní. „Já si hrozně vážím toho, že mi nabízíte spolupráce na všechno možný, ale prosím, dejte mi právo volby, protože nejsem Horst Fuchs, nepřijdu si jako influencer a myslím si, že reklama na věc, se kterou já osobně nesouzním, by stejně nefungovala,“ odmítá však takovou spolupráci herečka Denisa Nesvačilová.

Zdarma je jí nabízeno leccos... „Jako botox? Nepotřebuju, si myslím. Nebo holt asi teda nebudu nikdy úplná modelka, ale já radši asi budu trochu ošklivá, ale přirozená a stárnoucí,“ vrtí hlavou nad nejrůznějšími nabídkami, které jí chodí do pošty. Ví se také, že má pejska, ale nabídky psího psychologa nebo speciálního výcviku sestřenice herečky a režisérky Petry Nesvačilové (36) rázně odmítá.

„Jsem za nabídky ráda, ale výběr, jestli do toho půjdu, prosím nechte na mně a netlačte na mě, to nikam nevede. Akorát mě tím naštvete,“ pokračuje směrem k nejrůznějším firmám Denisa a upřesňuje, že „ten tlak je občas nedůstojnej pro obě strany“.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem FTV Prima

Tímto prohlášením se Denisa zařadila mezi rarity mezi českými herečkami. U mnohých z nich se totiž stala právě placená reklama na sociálních sítích hlavním zdrojem jejich příjmů, jsou daleko známější jako influencerky, než aby si člověk vybavil jednu jedinou jejich seriálovou či filmovou roli... Tomu se chce Nesvačilová vyvarovat.

„Já si hlavně myslím, že by za mě měla mluvit spíš moje práce herecká než influencerská,“ zdůrazňuje krásná rusovláska, jež zazářila například v romantických komediích Miluji tě modře a Přes prsty a aktuálně je k vidění v seriálu Slunečná.

Fotogalerie
47 fotografií