Jen dva dny po oslavě narozenin Iva Pazderková v pátek ráno informovala, že v bolestech skončila v nemocnici. „Předevčírem jsem oslavila 42 (viz druhé foto – to měl být původně můj příspěvek...), včera od rána pracovala, a už týden si říkala, že ten věk je nějak sakra znát... Ve skutečnosti se moje ledviny s obrovským zápalem rozhodly hrát kámen-nůžky-papír, jen tedy naštěstí vynechaly ty nůžky a papír. To bych asi už vážně nedala. Stejně vyhrály... Bolest v mém životě včera vážně získala nový rozměr,“ posteskla si. 

Z natáčení pak podle svých slov rovnou svištěla do Motola, kde na ni všichni byli moc milí. „Zopakovali mi už postopadesáté, že k lékaři se chodí hned a že vydržet velkou bolest a horečku a přecházet záněty a kameny není flex... No. A já teď musím ležet, sypat různé meducíny a nemůžu týden pracovat,“ informovala. 

Herečka všem vzkázala, aby si z ní vzali příklad, nepřecházeli nemoci a neodkládali vyšetření. „Vždyť to máme tak jednoduché,“ připomněla. 

Ani v bolestech ale nezapomněla na dění na Ukrajině. „Kdo to ale jednoduché nemá, jsou lidé na Ukrajině, kteří se v nemocnici o svůj život bojí dvojnásob. A na to jsem včera myslela opravdu hodně,“ přiznala. Všechny, kdo by jí ještě chtěli k nedávným narozeninám udělat radost, pak vyzvala, aby poskytli Ukrajincům finanční dar. 

VIDEO: Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice! Petr Macek

Fotogalerie
105 fotografií