Jana Bernášková se netají tím, že její slabou stránkou jsou klíče, které neustále někde zapomíná, nebo je hledá. Nedávno se jí její roztržitost pěkně vymstila. 

Potřebovala jsem si rychle něco vyřídit v centru U Prašné brány, tak jsem syna nechala v sedačce. V rychlosti jsem zabouchla auto a koukám, že klíče od něj leží vedle syna. Okamžitě jsem volala hasiče, kteří přijeli a velmi rychle auto otevřeli. Dokonce jsme nemusela platit výjezd, protože se tohle prý hlavně ženám stává často,“ svěřila se Blesku herečka, která sama hraje dobrovolnou hasičku v seriálu Co ste hasiči. 

VIDEO: Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči Markéta Reinischová

"Doufám, že to bylo poprvé a naposledy, co jsem pomoc hasičů potřebovala. Ale u mě je to s klíči celoživotní boj," dodala už se smíchem Jana, která má syna s manželem, scénáristou Rudolfem Merknerem (49), a z předchozího vztahu s divadelním režisérem Davidem Drábkem (51) má dceru Justínu. 

Půvabná teenegerka oslavila 15 let a je dokonalou kopií své maminky. Dlouhé husté vlasy do půli zad, štíhlá postava a herecký talent. Zahrála si už ve třech filmech - Zloději zelených koní, Pohádky pro Emu a Jako nikdy. 

Fotogalerie
43 fotografií