Zatímco jiné hvězdy sází na sociální sítě fotky v plavkách všeho druhu pravidelně, pro Janu to byla tentokrát premiéra. „Moje snad první fotka v plavkách na sítích. Já se totiž dlouhá léta styděla snad za celé tělo. Všechno bylo špatně! Teda hlavně v mojí hlavě,“ odhalila na instagramu Bernášková, že si nevěřila.

Dlouhá léta se s tím snažila bojovat, ale nakonec přišla na přelomovou myšlenku. „Vyzkoušela jsem snad všechny diety světa, a pak jsem se na to jednou z vysoka vy**ala! Pokud mám být tlustá, tak prostě budu. Strašně mě vyčerpával ten tlak a představy druhých, jak mám vypadat,“ vysvětlovala seriálová Iveta z Vyprávěj. Těžko říct, o jaké době přesně mluví, jelikož diváci by jistě potvrdili, že »tlustá« opravdu nebyla nikdy. 

„Od té doby, co jsem to pustila a vykašlala se na diety, zhubla jsem. Je to v hlavě a v přijetí sebe sama, mít se opravdu rád. Zní to jako klišé, ale je to tak důležité,“ prozradila okatá herečka, co jí nakonec pomohlo, aby se na sebe dívala jinýma očima.

„Protože když na sebe budete zlí a přísní, vaše duše se vás bude bát. A o to víc se bude obalovat před tou krutostí. Takže užívejte života, máte ho jen jeden a je krátký!“ dodala na instagramu dvojnásobná maminka. Okamžitě si vyslechla řadu pochval a také zkušeností ostatních žen s podobnými problémy. Podpořila ji i kolegyně Kristýna Janáčková (39).

VIDEO: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video
Video se připravuje ...

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů FTV Prima

Fotogalerie
46 fotografií