O počtu svých sexuálních partnerů má seriálová Iveta Hájková z Vyprávěj dokonalý přehled. A nespoléhá se jen na paměť.

Kamarádka víc

„Holky to počítají, dělají si tabulky, jaký to s jakým bylo, kolik bylo pravých orgasmů, kolik hraných, kdy to bylo z lásky, kdy jen sex. Někdy jen tak z nudy. Nemám na to excelové tabulky, píšu to rukou,“ zaskočila herečka nejen moderátora Honzu Dědka (49), ale i svého muže, který jen přikyvoval. „Byl jsem účasten takových diskuzí, ženy se tak opravdu baví. Chvíli jsem váhal, jestli si mám Janu vzít,“ přiznal spoluautor scénáře retro seriálu ČT. Herečka se nijak netají tím, kolik mužů jí prošlo postelí. „Jednou jsem to s kamarádkami počítala a měla jsem třináct partnerů. Ale moje kamarádka jich má šedesát čtyři!“ šokovala Bernášková.

Pořádný šťouch

S manželem se nedala dohromady přes ložnici, ale překvapivě díky facebooku. „Nějaký čas jsme tam jenom tak byli. Mně to bylo takový trapný, že si chce asi povídat, že bych se měla snažit. A tam byla taková funkce šťouchnout, šťouchl mě zpátky, takhle jsme se šťouchali asi dva měsíce, to bylo vzrušující,“ popsala Jana nejen na obrazovce, ale také ve své nové knize Jak přežít svého muže.

A Merkner její slova vzápětí potvrdil: „My jsme se zamilovali přes text. Jana byla neuvěřitelně vtipná. Vydrželi jsme takhle neuvěřitelně dlouho, asi až do TýTý. Vyhrál jsem ho a jel jsem na pořádný šťouch!“ Co na sebe ještě prozradili, můžete sledovat v 7 pádech Honzy Dědka na Primě.

Unylá, divná, esoterická...

Úplně poprvé se potkali na pracovním mejdanu, kde je seznámil režisér Biser Arichtev (44). Do oka si ale moc nepadli. „Mně přišla unylá, divná, esoterická, měla takové batikované věci na sobě,“ dal k dobru Merkner. „Pak mi ji nabídl facebook jako přítele, kterého možná znáte. Tak jsem si ji přidal,“ dodal. „Myslela jsem si, že je to fanoušek, odklikla jsem ho, a když jsem ho rozklikla, zjistila jsem, že to je ten scenárista z večírku,“ smála se zase Jana.

VIDEO: Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií