Eva Decastelo začínala svou kariéru coby modelka – tedy, jenom, co se týče focení, ne na přehlídkových molech. Měří totiž pouhých 158 centimetrů (přestože na internetu se chybně uvádí 163), a tak by vedle ostatních „ramínek na šaty“, co mají minimálně metr osmdesát, vypadala trochu jako trpaslík. Nebo spíše jako hobit, jak sama sebe nedávno s humorem nazvala na instagramu. Smysl pro nadsázku a sebeironii si ale zachovává i nadále, a tak se například nestydí na sociální síti ukázat bez make-upu… či s nějakými těmi faldíčky, na jaké má coby dvojnásobná maminka nárok.

Na svém posledním příspěvku z bazénu, v němž slavnostně ukončila otužovací sezónu, ukázala svým followerům, že dokonalost, kterou se mnohé celebrity, influenceři a influencerky prezentují na internetu, je jenom dílem fotografů, vhodné kompozice… a dobrého pózování. „Na první fotce nezatahuju břicho. Na té druhé ano,“ popsala dva snímky, mezi kterými byl vskutku propastný rozdíl. Zatímco na první fotce její postava působila normálně, na té druhé měla pas jako vosa, krásně klenuté bříško, a dokonce by se jí dala spočítat i nějaká ta žebra. A stačilo k tomu tak málo…

VIDEO: Eva Decastelo o natáčení Máme rádi Česko

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo o natáčení Máme rádi Česko Kateřina Štichova, Aleš Brunclík

Jak se ale její příznivci, jichž má jenom na instagramu více než 140 tisíc, hromadně shodovali, Decastelo, která aktuálně září v roli drbny v primáckém seriálu Slunečná, nic takového dělat nepotřebuje. Podle nich totiž sympatická brunetka vypadá dokonale tak jako tak. „Já mít takové břicho jako vy, tak si nestěžuju!“ napsal jí například jeden fanoušek.

Našli se i tací, co naopak zalitovali, že Decastelo z odvážných „underboob“ plavek něco nevykouklo. Oblíbená herečka možná nemá stejné bříško jako před porodem dcery Zuzanky (10) a synka Michaela (11), ňadra má ale stále výstavní. S tím by jistě souhlasila modelka a v současné době také realitní makléřka Barbora Mottlová (34), která Evu ohodnotila velice stručně: „No bombica!“ napsala jí obdivně.

Fotogalerie
66 fotografií